AltijdOpvang! Bij De Berenboot

Wil je een belangrijke afspraak plannen maar je hebt geen oppas? Maak dan gebruik van AltijdOpvang! bij kinderdagverblijf De Berenboot. Het is een nieuwe vorm van opvang, waarvoor je geen overeenkomst nodig hebt. Op woensdagochtend tussen 8.30 en 12.00 uur kun je jouw kind bij ons brengen. Aanmelden is niet nodig, maar mag natuurlijk wel. Het kost € 2,25 per kwartier en je betaalt met pin bij het ophalen. Dus ongestoord naar de tandarts, kapper, sportclub, supermarkt, sollicitatie of een werkafspraak? Op woensdagochtend kan het!

Zekerheid met AltijdOpvang!

KION denkt met AltijdOpvang! nog beter in te kunnen spelen op de behoefte van ouders naar incidentele opvang. Voor als je een afspraak hebt waar je geen kinderen mee naartoe wilt nemen, maar je geen oppas kunt vinden. Bij AltijdOpvang heb je de zekerheid dat je kind er altijd terecht kan. AltijdOpvang! valt buiten de Wet kinderopvang. We werken niet met overeenkomsten, reserveringen of strippenkaarten. Je bepaalt zelf hoe laat en voor hoe lang je jouw kind bij ons brengt. AltijdOpvang! start op woensdagochtenden bij kinderdagverblijf De Berenboot. Als het concept aanslaat zullen we uitbreiden naar meer locaties en opvangdagen. 

 

AltijdOpvang! start op woensdag 5 oktober

Voor wie
Kinderen van 0 tot 4 jaar

Wanneer
Je bent welkom op woensdagen tussen 8.30 en 14.30 uur

Tarief
€ 2,25 per kwartier
Broertjes en zusjes krijgen 50% korting

Aanmelden
Aanmelden is niet nodig, maar vinden we wel prettig. Je kunt je kind tot een half uur van te voren aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 22 68 97 74 (bellen en WhatsApp).

Locatie
AltijdOpvang! De Berenboot
Ploegstraat 1
6532 TV Nijmegen