We weten hoe hectisch het kan zijn om na een drukke dag een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten. BliXem Kookt maakt een einde aan het gedoe. Bij het ophalen van je kind(eren) kun meteen een verse maaltijd meenemen. Even opwarmen en direct aan tafel! Zo hou je tijd en energie over om te horen wat iedereen die dag heeft meegemaakt. 

Bestel een maaltijd

Gezonde en snelle maaltijd

Bij KION vinden we gezond eten en leven heel belangrijk. Daarnaast weten hoe hectisch de doordeweekse avonden verlopen. We maken het je graag makkelijk, kiezen tussen gezond of snel hoeft niet meer met BliXem Kookt. De gevarieerde maaltijden van BliXem sluiten perfect aan op het voedingsbeleid van KION. Je kunt elke keer kiezen tussen een vegetarische maaltijd of een maaltijd met vlees of vis. Sluit de dag goed af met een gevulde paprika met geitenkaas en noten, roti met kip of tahoe of bijvoorbeeld aubergineballetjes met parmezaan. 

Blixem

De samenwerking tussen KION en BliXem is ontstaan door het delen van een gezamenlijke visie. Beide organisaties zetten het maatschappelijke aspect voorop. KION wil ouders ontzorgen in de opvoeding van hun kind(eren). BliXem geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om werkervaring op te doen. Met de vers bereide maaltijden van BliXem stimuleren we het sociale eetmoment met het gezin. Rondom alle drukte is dit een mooi moment om elkaar de volle aandacht te geven. Samen aan tafel en genieten van de verhalen en belevenissen!

De locaties met BliXem Kookt

Verschillende locaties bieden BliXem Kookt aan. Zit jouw locatie er niet bij? Geen probleem, je kunt de maaltijden ook afhalen bij een andere locatie bij jou in de buurt. Bij het bestellen kun je aangeven waar je het eten wil halen, dit kan ook op dagen waarop je kind niet naar de opvang gaat.

Nijmegen-Centrum

Kinderdagverblijf De Kroon

Buitenschoolse opvang De Kroon

Nijmegen-Oost

Kindcentrum De Buut

Kameleon locatie Elzenstraat en Ubbergseveldweg

Kinderdagverblijf Kloek

Nijmegen-Midden

Buitenschoolse opvang Makker

Nijmegen-West

Kinderdagverblijf De Lanteerne

Buitenschoolse opvang Pico

Nijmegen-Zuid

Kinderdagverblijf Mariken

Kinderdagverblijf Brakkenstein

Buitenschoolse opvang Brakkenstein

Lindenholt

Servicebureau KION

Nijmegen-Noord

Kindcentrum Jump

Kindcentrum Ondersteboven

Lent

Kindcentrum De Geldershof

Kindcentrum Goudwinde

Kinderdagverblijf De Groene Wereld

Kindcentrum De Verwondering