KION buitenschoolse opvang Nijmegen

KION biedt buitenschoolse opvang in Nijmegen buiten schooltijden. Dat is dus voor, tussen en na schooltijd. Gedurende de vakanties komen kinderen zelfs de hele dag naar ons! We hebben verschillende locaties in de regio dus er is altijd wel een geschikte locatie in (de buurt van) de basisschool van je kind. De buitenschoolse opvang van KION in Nijmegen is er voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Activiteiten

Bij onze buitenschoolse opvang in Nijmegen worden kinderen zoveel mogelijk vrij gelaten. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zelf kiezen voor een sportieve of juist een creatieve besteding van hun vrije tijd. Daarbij worden er bijp alle bso locaties het hele jaar door leuke activiteiten en uitstapjes georganiseerd. Je kind kan bij de buitenschoolse opvang dus heerlijk onbezorgd spelen met leeftijdsgenootjes en zal zich heen moment hoeven vervelen!

Onze locaties in Nijmegen

Uitgelichte locaties

Bso Makker

Makker buiten

  • Mooie veelzijdige tuin
  • Volop activiteiten, mijn kinderen zijn heel tevreden.
  • Medewerkers met hart voor kinderen

Bso Kloek

Bso Kloek buitenruimte vanaf het hek

  • Ik ben blij met het fruit- en groente-beleid!
  • Ontzettend leuke workshops en kookcursussen
  • Er is voldoende rust voor de jongere kinderen

Waarom KION

Voor alle leeftijden

KION biedt buitenschoolse opvang in Nijmegen voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Voor jongere kinderen zijn er andere opvangmogelijkheden.

Samen spelen

Kinderen kunnen kiezen voor sportieve en creatieve vrijetijdsbesteding en lekker samen spelen na school.

Altijd in de buurt

KION biedt buitenschoolse opvang in Nijmegen op verschillende locaties, dus ook bij jou in de buurt.

Altijd opvang

Buitenschoolse opvang Nijmegen is er voor en na schooltijd, maar ook voor in de schoolvakanties!

Leuke activiteiten

Het hele jaar door worden er allerlei leuke activiteiten en uitstapjes georganiseerd, zoals de BSO Zomertour in de vakantie.

Uitstekende begeleiding

Bij KION helpen we je graag bij het vinden van de kinderopvang die het beste past bij jou en je kind.
Je kind opgeven voor buitenschoolse opvang in Nijmegen? Neem contact met ons op!

KION, veilig en vertrouwd

Je vertrouwt je kind natuurlijk niet zomaar aan een ander toe. Bij KION weet je echter zeker dat je zoon of dochter in goede handen is. Alle KION locaties hebben een vergunning en staan geregistreerd in het LRKP. Wij zoeken graag samen met jou naar de beste oplossing, zodat je kind goed wordt opgevangen terwijl jij werkt of studeert.

Kinderopvangtoeslag

Omdat KION een LRKP registratie heeft, is het mogelijk om kinderopvangtoeslag aan te vragen voor onze buitenschoolse opvang in Nijmegen. Voor de aanvraag (of eventuele wijzigingen) heb je het registratienummer van de betreffende KION locatie nodig; dit kun je vinden bij de contactgegevens op de locatiepagina.

kion kinderopvang quotes

"Als ik bij de bso kom om Job op te halen, is hij altijd nog zó druk aan het spelen dat hij geen tijd heeft om naar huis te gaan!"

Meer weten over KION? Vraag direct informatie aan.