Kinderen van ouders met cruciale beroepen 24/7 welkom

We willen kinderen van ouders met cruciale beroepen goed opvangen met maximale flexibiliteit. Hun kinderen zijn welkom op de meeste locaties op de reguliere tijden. Daarnaast zijn er twee locaties waar kinderen van 0 tot 12 jaar, zeven dagen per week en 24 uur per dag welkom zijn. Je betaalt geen extra kosten voor deze opvang.

Vanaf maandag 23 maart tot en met (in ieder geval) 6 april zijn kinderen 24/7 welkom bij

* Kindercentrum Jump aan de Griftdijk 91, Nijmegen Noord

* Kindercentrum Dribbel aan de Koningslaan 7, Molenhoek

Voordat je je kind(eren) brengt, meld je ze aan via het inschrijfformulier KION 24-uurs opvang (downloaden, invullen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

LET OP: Ben je al klant bij KION?  Dan hoef je geen formulier in te vullen maar vraag je extra opvang aan via het Ouderportaal. 

Eerste keer bij Jump of Dribbel? 

Dribbel en Jump zijn geschikt gemaakt voor 24-uurs opvang. Zo zijn er extra bedden geplaatst en we verzorgen de maaltijden. Er is een ervaren team van gekwalificeerde medewerkers dat de kinderen opvangt. 

Houd er rekening mee dat de eerste keer brengen circa 15 minuten extra tijd kost. Samen met een pedagogisch medewerker vul je een formulier in over je kind(eren): over eten, slapen en gewoontes, en we maken een foto. De informatie van je kind wordt gedeeld in het team. Dit helpt ons om je kind zo goed mogelijk op te vangen.

Spoed 24-uurs opvang

Spoed 24-uurs opvang zijn alle aanvragen die buiten kantoortijd worden ingediend voor dezelfde dag of in het weekend. Bijvoorbeeld als je op zaterdag belt dat je zondag opvang nodig hebt of als je op donderdagavond belt omdat je voor donderdagnacht opvang nodig hebt.

Aanvragen van spoed 24-uurs opvang kan buiten kantoortijden naar 024 382 26 39

Aanvragen van spoed 24-uurs opvang kan tijdens kantoortijden naar 024 360 20 58