Niet kunnen slapen omdat je jarig bent, dat kennen we allemaal nog van toen we kind waren. Wanneer je kinderen krijgt maak je het weer mee, maar om hele andere redenen. De verjaardag met de familie, prachtige traktaties die ook nog gezond zijn en misschien wel het allerbelangrijkste: het kinderfeestje, alle reden om wakker te liggen. Ben je klant van KION? Maak het jezelf makkelijk en leen de kant-en-klare verjaardagskist.

 

Wat zit er in de verjaardagskist? 

Je hoeft nergens aan te denken. In de kist vind je uitnodigingen, spellen, knutselspullen, bordjes, bekers, bestek, servetten, recepten, tips en inspiratie en ook uitdeelzakjes voor na afloop van het feestje. Kortom, met de verjaardagskist heb je alle tijd om van de leuke kanten van een kinderverjaardag te genieten.

Hoe werkt het?

Klik op onderstaande button als je de kist wil reserveren. Geef aan op welke datum je de kist wil gebruiken. Je mag de kist twee weken houden zodat je genoeg tijd hebt om de uitnodigingen uit te delen. Tilly Kuijper stemt de precieze dagen met je af. Je kunt de kist ophalen bij het Servicebureau in Nijmegen. Het gebruik van de kist is gratis maar we vragen € 50 borg. De kist is alleen voor klanten van KION. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.