KION gastouders in Nijmegen en omstreken

Een gastouder in Nijmegen is de ideale oplossing wanneer je behoefte hebt aan kwalitatief hoogwaardige kinderopvang die afgestemd kan worden op jouw wensen en behoeften. Een gastouder in Nijmegen van KION is flexibel inzetbaar en kan je overdag maar ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend ondersteunen in de opvoeding van je kind. En als jouw gastouder een keertje ziek is of op vakantie dan zorgen wij voor vervangende opvang.

Over onze gastouders

Alle KION gastouders worden zorgvuldig door ons getoetst en hebben een gedegen opleiding gehad. Ze zijn zeer zorgzaam en werken vanuit dezelfde pedagogische visie als bijvoorbeeld onze kinderdagverblijven. Ook beschikken zij over een kinder-EHBO diploma. De opvang van je kind kan, afhankelijk van de situatie en de mogelijkheden, plaatsvinden bij jou thuis of thuis bij de gastouder.

Waarom KION

Eigen contactpersoon

Bij KION loopt het contact zoveel mogelijk met dezelfde persoon. Dat is wel zo vertrouwd.

Voor alle leeftijden

KION biedt gastouderopvang in Nijmegen voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Veilig en vertrouwd

Onze gastouders zijn zorgvuldig door ons getoetst en gedegen opgeleid.

Voordelig

Een gastouder in Nijmegen is soms goedkoper dan opvang bij een kinderdagverblijf.

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Als de opvang is geregeld via ons gastouderbureau kun je kinderopvangtoeslag aanvragen.

Altijd een oplossing

We zoeken samen met jou naar de beste opvang die aansluit op jouw wensen en behoeften.
Snel een geschikte gastouder in Nijmegen nodig? Neem contact met ons op!

Kosten van een gastouder in Nijmegen

Een gastouder in Nijmegen is soms goedkoper dan opvang bij een kinderdagverblijf. Naast de bemiddelingskosten betaal je alleen voor de uren dat je je gastouder nodig hebt. Daarbij kun je, omdat KION een erkend gastouderbureau heeft, kinderopvangtoeslag aanvragen. Via de rekenhulp op onze website kun je snel en gemakkelijk berekenen wat jouw kosten zijn voor een gastouder in Nijmegen.

KION regelt het

Maak een afspraak met ons en vertel ons wat je nodig hebt op het gebied van kinderopvang. Wij zullen je vervolgens koppelen aan een professionele gastouder in Nijmegen of omstreken die in alle opzichten aan je wensen en behoeften voldoet. Het contact verloopt zoveel mogelijk via één contactpersoon zodat je altijd een vertrouwd iemand hebt om op terug te vallen.

kion kinderopvang quotes

"Ons tweede kind gaat sinds kort ook naar Anne-Marie. Het is zo vertrouwd bij haar thuis en ze is heel flexibel. Als we een keer van werkdag moeten wisselen komen we er in overleg altijd wel uit."

Meer weten over KION? Vraag direct informatie aan.