Gastouderbureau Oosterhout

KION heeft naast kinderdagverblijven, peutergroepen en buitenschoolse opvang ook een erkend gastouderbureau Oosterhout dat bemiddelt tussen ouders/verzorgers en gastouders. Door We maken samen jouw wensen en behoeften inzichtelijk waardoor wij wij voor jou de ideale gastouder kunnen vinden. Wij regelen het eerste kennismakingsgesprek met de gastouder, het vaststellen van de praktische zaken in een overeenkomst, de betalingen en we verzorgen vervangende opvang als jouw vaste gastouder verhinderd of met vakantie is.

Flexibele opvang

Of je nu overdag, ’s avonds, ’s nachts of in het weekend een gastouder nodig hebt, er valt altijd wel wat te regelen. Onze gastouders zijn zeer flexibel inzetbaar. De gastouder kan ook bij jou thuis komen of je brengt jouw kind bij de gastouder thuis. Altijd een betrouwbaar persoon om op terug te vallen. Jij kan je concentreren op werk of studie en hoef je nergens druk over te maken.

Waarom KION

Eén contactpersoon

Bij KION zorgen we dat alle communicatie zoveel mogelijk via dezelfde vertrouwde contactpersoon loopt.

Voor alle kinderen

Ons gastouderbureau Oosterhout biedt professionele opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Gekwalificeerde gastouders

Onze gastouders zijn zorgvuldig door ons getoetst en hebben een functiegerichte, gekwalificeerde opleiding.

Betaalbare kinderopvang

Opvang via ons gastouderbureau in Nijmegen is soms voordeliger dan opvang bij een kinderdagverblijf.

Kinderopvangtoeslag mogelijk

KION heeft een erkend gastouderbureau waardoor het mogelijk is kinderopvangtoeslag aan te vragen.

Altijd een oplossing

Onze medewerkers zoeken samen met jou naar de beste oplossing voor opvang die aan al je wensen voldoet.
Zoek je een gastouderbureau in Oosterhout? Neem contact met ons op!

Kosten

Het KION gastouderbureau in Oosterhout is soms voordeliger dan een kinderdagverblijf. Wij rekenen zeer betaalbare bemiddelingskosten en verder betaal je alleen voor de uren dat je een gastouder nodig hebt. En omdat KION een erkend gastouderbureau in Oosterhout heeft, heb je de mogelijkheid tot het aanvragen van kinderopvangtoeslag. De kosten voor een gastouder bereken je eenvoudig op onze website.

KION regelt het

Ons gastouderbureau zoekt voor jou de gastouder die in alle opzichten aansluit bij wat je nodig hebt. Wij bemiddelen en regelen al het administratieve werk en we zijn er voor je als je ons nodig hebt. Het contact met ons gastouderbureau in Oosterhout loopt zoveel mogelijk via dezelfde persoon. Dat is wel zo prettig.

kion kinderopvang quotes

"Ons tweede kind gaat sinds kort ook naar Anne-Marie. Het is zo vertrouwd bij haar thuis en ze is heel flexibel. Als we een keer van werkdag moeten wisselen komen we er in overleg altijd wel uit."

Meer weten over KION? Vraag direct informatie aan.