KION kinderdagverblijf Heyendaal

KION is hét adres voor wie op zoek is naar geschikte kinderopvang bij kinderdagverblijf Heyendaal. Wij beschikken over meerdere kinderdagverblijven in Heyendaal en omstreken, waar kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar terecht kunnen voor dagelijkse opvang. Onder begeleiding van goed opgeleide pedagogen kan je kind lekker spelen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes, terwijl jij de tijd en de ruimte krijgt om je bezig te houden met je werk of je studie.

Altijd flexibel

Kies je voor een KION kinderdagverblijf in Heyendaal, dan kan je kind zowel hele als halve dagen bij ons terecht. En als je je kind zo nu en dan eens voor een extra dag langs wil brengen maken we daar ook geen probleem van. Kortom: met KION ben je verzekerd van de meest flexibele kinderopvang! Laat ons gerust weten wat je wensen zijn, dan zorgen wij dat alles netjes voor je wordt geregeld. Stel ook vooral vragen als je die hebt; we helpen je graag!

Onze locaties in Heijendaal

Uitgelichte locaties

Kdv Mariken

Mariken tuin klein

  • Iedereen weet hier wie mijn kind is
  • Weinig locaties hebben zo'n mooie tuin
  • Warm en gezellig ingericht

Kdv De Regenboog

Kdv Regenboog klein

  • Heerlijke bosrijke omgeving
  • Iedereen kent elkaar
  • Liefdevol, professioneel en actief!

Waarom KION

Spelen en leren

Je kind kan lekker spelen en leren met andere leeftijdsgenootjes en krijgt volop ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen.

Optimale flexibiliteit

Je kind kan hele en halve dagen op het kinderdagverblijf terecht. Ook af en toe een dag extra is geen probleem.

Altijd in de buurt

KION biedt kinderopvang op verschillende locaties in Heyendaal en omstreken, dus er is altijd wel een kinderdagverblijf in jouw buurt te vinden.

Kinderopvangtoeslag

KION kinderdagverblijven hebben allemaal een LRKP-registratie, wat betekent dat je kinderopvangtoeslag aan kunt vragen.

Vaste contactpersoon

Bij KION heb je altijd een vast aanspreekpunt waarmee je contact houdt. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Vrijblijvende rondleiding

Je kunt altijd eerst een vrijblijvende rondleiding aanvragen bij een KION kinderdagverblijf in Heijendaal bij jou in de buurt om te kijken of het bevalt.
Snel een betrouwbaar kinderdagverblijf in Heyendaal vinden?

Kinderopvangtoeslag

Elk KION kinderdagverblijf in Heyendaal is geregistreerd in het LRKP. Daardoor heb je mogelijk recht op kinderopvangtoeslag. Om erachter te komen of je met jouw situatie en inkomen voor kinderopvangtoeslag in aanmerking komt, kun je gewoon een aanvraag doen. Hiervoor heb je het registratienummer van jouw KION locatie nodig, die je op onze website kunt vinden.

 

KION staat voor je klaar

Bij KION helpen we je graag bij het vinden van een oplossing die in alle opzichten aansluit op waar jij behoefte aan hebt. Administratieve werkzaamheden nemen we je uit handen en je kunt altijd bij ons terecht als je vragen hebt. De communicatie met je kinderdagverblijf loopt zoveel mogelijk via dezelfde contactpersoon. Wel zo vertrouwd!

kion kinderopvang quotes

"Het kinderdagverblijf ligt lekker dicht bij het ziekenhuis zodat we zo door kunnen naar ons werk. De medewerkers staan altijd klaar voor een hartelijke ontvangst."

Meer weten over een kinderdagverblijf in Heyendaal? We helpen je graag verder!