Tussen de middag bieden wij tussenschoolse opvang bij basisscholen in de regio. Kinderen komen bij ons lunchen, ontspannen en doen nieuwe energie op voor het middagprogramma van school. De basisscholen waar wij de tussenschoolse opvang verzorgen hebben ieder een eigen locatiepagina op deze website. Daarop staat wie de overblijfcoördinator is en wat de overblijftarieven zijn. Bij elke school waar we de tussenschoolse opvang verzorgen ligt een overblijfprotocol. Hierin staan alle afspraken over bijvoorbeeld lestijden, accommodatie en regels voor de kinderen.

Hoewel tussenschoolse opvang een vorm van kinderopvang is, valt het niet onder de Wet kinderopvang en kwaliteit peuterspeelzalen. Hiervoor kun je dus geen kinderopvangtoeslag van de belastingdienst aanvragen.

Tussenschoolse opvang uitbesteden aan ons?

Basisscholen of oudercommissies van basisscholen die belangstelling hebben om de tussenschoolse opvang uit te besteden kunnen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..