Een avondje uit is heerlijk, maar alleen als je weet dat er thuis een betrouwbare oppas zit. Zonder gedoe een oppas die door KION persoonlijk is gescreend? Dat kan met KION Thuis.

De oppassen

De oppassen van KION Thuis zijn allemaal gek op kinderen. Ze zijn in het dagelijks leven werkzaam in de kinderopvang of volgen een opleiding in deze richting. Ze weten dus niet alleen hoe je een luier verschoont, maar ook hoe een kind zich ontwikkelt en wat ze moeten doen als je peuter even een 'ik ben twee dus ik zeg nee'-bui heeft. Je kunt dus in alle rust de deur uit. Alle oppassen hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en sommigen hebben ook een kinder-EHBO. 

Zo werkt het

Op de site staan alle beschikbare oppassen met foto. Je kunt meteen zien op welke dagdelen en dagen ze werken. Vind je het ook fijn als de oppas even de schone vaat opruimt of voor de hond zorgt? Ook dit staat in het profiel van de oppas. De bemiddelingstarieven zijn afhankelijk van de duur van het abonnement. Het tarief van de oppas spreek je samen met de oppas af. Als je geregistreerd bent bij KION Thuis kun je de oppas direct benaderen en een afspraak maken. We adviseren om eerst kennis te maken, zodat je elkaar al wat kan leren kennen en kijken of het klikt.

zoek een oppas via KION Thuis