• Start per schooljaar 2021-2022
  • Onder één dak samen met school
  • Eén groep
  • Kleinschalig en vertrouwd
  • Grote buitenspeelplaats

Schrijf je in

Pand peutergroep AppelternBij buitenschoolse opvang Appeltern stimuleren we kinderen om hun talenten te ontdekken. Ieder kind doet dit op zijn eigen tempo op zowel emotioneel, lichamelijk, sociaal als op creatief vlak. Wij bieden kinderen een uitdagende omgeving waar ontplooiing mogelijk is met begeleiding op de achtergrond.

Buitenschoolse opvang Appeltern zit samen met peutergroep Appeltern in hetzelfde gebouw als basisschool Gravin van Rechteren. De samenwerking met school biedt veel kansen met aandacht voor de doorgaande leerlijn. We creëren themahoeken waarin de kinderen samen kunnen spelen en van elkaar kunnen leren.

Er is een grote buitenspeelplaats waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. 

Linda

Ik ben Clustermanager in de regio West Maas en Waal en Druten. De locaties zijn kleinschalig dorpse locaties waar echt het “ons kent ons” gevoel heerst. Dit zorgt ervoor dat kinderen zich snel thuis voelen.

Ieder kind is uniek en mag zijn wie ze willen zijn. We volgen dagelijks de kinderen in hun ontwikkeling en bieden aan wat daarbij nodig is. Samen met het team staan we ervoor om van elke dag een feestje te maken. Elke dag ontdekken en leren we samen met de kinderen.

Een belangrijke taak is de samenwerking met de scholen in de omgeving. Een doorgaande lijn is voor kinderen van belang om te kunnen groeien en blijven groeien.

Je bent welkom om een kijkje te komen nemen, zien we je binnenkort?

Adres

bso Appeltern
Gentenhof 10
6629 AX Appeltern
LRK-nummer 278012565

Clustermanager

Openingstijden

Na school
ma:
    14.00-18.00 uur*
di:      14.00-18.00 uur*
woe:   gesloten**
do:     14.00-18.00 uur*
vr:      gesloten**

*Voor kinderen van de Gravin van Rechterenschool gelden de openingstijden: 14.15-18.00 uur.
**Heb je hier behoefte aan, neem contact op met afdeling Klantrelaties.

Schoolvakanties

Bij bso Beneden-Leeuwen

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer