• Horizontale groep
  • Schoolvakanties en studiedagen bij bso Beneden-Leeuwen

Schrijf je in

Welkom bij bso Beneden-Leeuwen Rosmolen

Bij buitenschoolse opvang Beneden-Leeuwen Rosmolen komen kinderen van 6 tot 13 jaar. We halen de kinderen na schooltijd op in school en gaan daarna gezamenlijk te voet naar de groep. In de vakanties en tijdens studiedagen gaan de kinderen naar bso Beneden-Leeuwen. Ook voorschoolse opvang vindt plaats bij bso Beneden-Leeuwen.

Binnen- en buitenspelen

De ruimte is ruim opgezet en voorzien van verschillende speelhoeken, zoals een bouwhoek en een chill-hoek. Voor verschillende activiteiten kan de groep gebruik maken van de sporthal in hetzelfde gebouw. We gaan ook naar buiten en spelen dan op het schoolplein van het kindcentrum en in het aangrenzende park. Soms werken we met een thema. De spullen in de groepsruimte zijn hierop aangepast, zoals het speelgoed, knutselwerkjes en foto’s.

Kinderen van basisscholen De Wijzer en De Leeuwenkuil in Beneden-Leeuwen zijn welkom. Opvang van kinderen van andere scholen uit omringende dorpen alleen op aanvraag.

Marijn

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marijn Brocken en ik werk sinds juli 2020 bij KION.

In de prachtige regio West Maas en Waal werk ik samen met het team aan kwalitatief goede en uitdagende kinderopvang. Opvang waarbij kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling door enthousiaste en betrokken medewerkers staat hoog bij mij in het vaandel. Naast aansturing van het team richt ik mij onder andere op samenwerking met scholen en samen zorgen wij voor een doorgaande lijn in de ontwikkeling van de kinderen.

De locaties in mijn regio zijn kleinschalig waardoor iedereen elkaar kent en kinderen zich snel op hun gemak voelen. Er is veel gelegenheid om buiten te spelen en te ontdekken. Elke dag is anders en dat geeft plezier aan jong en oud!

Adres

bso Beneden-Leeuwen Rosmolen
Leliestraat 19
6658 XN Beneden-Leeuwen
LRK-nummer 120445463

Clustermanager

Openingstijden

Na school
ma:
    14.00 - 18.00 uur
di:      14.00 - 18.00 uur
woe:  gesloten
do:     14.00 - 18.00 uur
vr:      gesloten

Schoolvakanties bij bso Beneden-Leeuwen.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer