• Veelzijdige, gezellige bso in de wijk Hazenkamp
  • Plezier en ontwikkeling staat bij ons voorop
  • Bij ons kan je kiezen
  • Workshops techniek, natuur, koken, sport, dans en muziek
  • Ondersteuning van sportstagiairs

Schrijf je in

Kinderen op de basisschool weten al goed wat zij leuk vinden om te doen. Wij spelen hierop in met een breed aanbod van techniek, sport, dans, muziek, creatieve workshops en kooklessen. De kinderen kiezen zelf waaraan zij meedoen. Bij bso Bink hebben wij bovendien veel aandacht voor gezonde voeding: vers fruit, verse groenten, vleeswaren van de biologische slager. Wanneer het kan eten we uit eigen moestuin. Daarnaast gaan we vaak de natuur in en zorgen wij regelmatig voor een sportieve uitdaging, buiten of in de gymzaal van deze locatie.

Bink Dingostraat grenst aan de dependance van basisschool de Hazesprong waar groep 6 tot en met 8 les heeft. We hebben ruimte voor vier groepen en er zijn maximaal zestig kinderen tegelijkertijd aanwezig. Bij de locatie Dingostraat zijn de kinderen onderverdeeld in één onderbouwgroep van maximaal twintig kinderen in de leeftijd van vier tot en met zes à zeven jaar en drie bovenbouwgroepen waar de oudere kinderen komen. Zij zijn zeven tot en met negen à tien jaar. We hebben de beschikking over een gymzaal met klimwand. Daarnaast werken wij nauw samen met kinderdagverblijf Bink+ in hetzelfde gebouw. 

Locatie Dingostraat is open op maandag, dinsdag en donderdag.

Kinderen van basisscholen NSVII en Hazesprong komen bij ons
Babs

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Babs Kelders en ik werk sinds 2003 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om kwaliteit te leveren die in evenwicht is met inrichting en pedagogische inhoud, ontwikkelingsgericht. Hoe ga je om met kinderen en hoe hebben zij het zo fijn mogelijk. Kinderen mooie en leuke herinneringen geven.

“Maak van je werk een feestje, dan gebeuren er leuke dingen en hebben de kinderen plezier!” zeg ik tegen mijn medewerkers. De bso is groot waardoor er voor kinderen keuze in activiteiten ontstaat: wat wil je doen en met wie. De uitgebreide welkomstgesprekken maken dat ouders goed weten waar ze terecht komen.

Adres

bso Bink Dingostraat
Dingostraat 71
6531 PA Nijmegen
LRKP-nummer 814413286

Clustermanager

Openingstijden

Voor school (bij Bink) 7.30 tot 8.30/8.45 uur

Na school tot 18.00 uur / Hazesprong tot 15.15/17.00/18.00 uur

Vakanties 8.00 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Heel goed bezig met gezond eten! Medewerkers denken goed mee in oplossingen en zetten zich daar voor in.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.