bso Bink Jagerspad

  • Wengroep voor vierjarigen
  • Kookactiviteiten en dans- en muzieklessen
  • Brengservice naar sportactiviteiten en stagiaires sportopleiding
  • Overbrugging 14.00 - 15.15 uur op ma, di en do, € 9,85 per keer
Kinderen van basisscholen De Hazesprong en NSV II komen bij ons

We liggen aan het Jagerspad precies tussen de basisscholen De Hazesprong en NSV II. Er zijn maximaal 160 kinderen in acht groepen per dag. Maximaal twintig kinderen per groep. In de ochtend maakt peutergroep Haasje Over gebruik van deze locatie.

We scheiden de kinderen op leeftijd door gebruik te maken van het gebouw dat uit twee verdiepingen bestaat. Kinderen van vier, die starten op onze bso, worden ingedeeld in een wengroep met leeftijdsgenoten. Daarna stromen zij door naar de andere leeftijdsgroepen die horizontaal zijn opgebouwd.

Naast opvang van kinderen van het reguliere basisonderwijs bieden wij ook opvang aan kinderen van het speciaal onderwijs. Hiervan liggen meerdere scholen in de directe omgeving. We kijken hierbij goed naar hoe kinderen van speciaal onderwijs passen in de groep en letten daarbij op de eigenheid van het kind.

We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van het kind, juist na schooltijd. We bieden activiteiten van onszelf, maar ook van partners. Zo brengen we de kinderen naar diverse sport-, dans- en muziekactiviteiten van externe partners en komen bij ons stagiaires van de sportopleiding in huis. Onze pedagogisch medewerkers bieden daarnaast allerlei creatieve en kook activiteiten.