• Prachtig nieuw pand
  • Met school en kinderdagverblijf onder één dak
  • Een basisgroep voor tweeëntwintig kinderen
  • Voorschoolse opvang mogelijk vanaf 7.30 uur

Schrijf je in

Bso Brakkenstein heeft drie locaties. De jongste kinderen hebben groepsruimtes aan de Pater Eijmardweg. De oudere kinderen gaan naar de locatie bij de voetbalvelden van RKSV Brakkenstein aan de Heemraadstraat of naar deze locatie. 

De locatie aan de Heyendaalseweg heeft een mooie grote groepsruimte in basisschool Brakkenstein.

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Melanie

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Melanie Boschman en ik werk sinds januari 2022 bij KION.

Mijn grootste en belangrijkste taak is om de pedagogisch medewerkers bij de verschillende locaties zo goed mogelijk te ondersteunen en faciliteren, zodat zij hun vak kunnen uitoefenen. Dagelijks vangen wij met veel plezier kinderen van 0 tot 13 jaar op, stimuleren wij de ontwikkeling van deze kinderen, ondersteunen we jonge gezinnen en maken we vooral plezier.

Ik zie het als mijn missie om een mooie bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van de kinderen die onze locaties bezoeken.

Adres

bso Brakkenstein Heyendaalseweg
Heyendaalseweg 235
6525 SG Nijmegen
LRK-nummer 252029781

Clustermanager

Openingstijden

Alleen in schoolvakanties open 
van 7.30 - 18.00 uur

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer