• Onderdeel van kindcentrum De Buut
  • Vier groepen in de leerpleinen van school
  • Tuin ingericht op natuurbeleving met veel uitdagingen
  • Wij gaan naar zwemles!

Schrijf je in

Bij De Buut stimuleren we kinderen om zelf de wereld te ontdekken. Ieder kind doet dit op het eigen tempo op zowel emotioneel, lichamelijk, sociaal als op creatief vlak. Wij bieden kinderen een uitdagende omgeving waar ontplooiing mogelijk is met begeleiding op de achtergrond.

Elke dinsdag gaan we met een aantal kinderen naar het Erica Terpstrabad voor zwemles. Meer informatie via clustermanager Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Er zijn vier bso groepen. Deze zijn in school op het zogenaamde leerplein. De bso maakt gebruik van ruimtes beneden als boven. Hier hebben we een kinderkeuken, een speellokaal met een podium en ruimtes waar de kinderen allerlei activiteiten kunnen doen zoals knutselen, lezen, puzzelen en gezelschapsspelletjes.

De tuin is nieuw aangelegd en speciaal ingericht op natuurbeleving met veel nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om te klimmen en klauteren, ontdekken, schommelen of om samen te sporten/voetballen.

De bso is onderdeel van kindercentrum De Buut: samen met school en het kinderdagverblijf werken we intensief samen waarbij we de kinderen centraal stellen.

Kindercentrum De Buut is een afhaallocatie voor de verse maaltijden van KION aan Tafel.

Kinderen van basisschool De Buut komen bij ons.
Jacqueline

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jacqueline Bosch en ik werk sinds 2000 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om in samenwerking met school een mooi aanbod aan opvang en ontwikkeling neer te zetten. Om op deze manier het beste uit het kind te halen, goed zicht hebben en houden op de ontwikkelingen van het kind en zijn omgeving.

Mijn cluster bestaat uit kindercentra met een doorgaande lijn met school met een kinderdagverblijf waar kinderen buiten slapen, een buitenschoolse opvang waar kinderen zwemles krijgen en een leeftijd gericht aanbod voor de peuters.

Adres

bso De Buut
Hugo de Grootstraat 41
6522 DD Nijmegen
LRKP-nummer 248953825

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.30 uur

Na school tot 17.00/18.00/18.30 uur

Vakantie 7.30/8.00 tot 18.00/18.30 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Jullie doen leuke activiteiten en bieden een lekkere maaltijdservice!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.