• Onderdeel van kindcentrum De Buut
  • Vier groepen in de leerpleinen van school
  • Tuin ingericht op natuurbeleving met veel uitdagingen

Schrijf je in

Bij De Buut stimuleren we kinderen om zelf de wereld te ontdekken. Ieder kind doet dit op het eigen tempo op zowel emotioneel, lichamelijk, sociaal als op creatief vlak. Wij bieden kinderen een uitdagende omgeving waar ontplooiing mogelijk is met begeleiding op de achtergrond.

De groepsruimtes van de bso zijn in school op het leerplein. De bso maakt gebruik van ruimtes beneden en boven. Dat zijn een kinderkeuken, een speellokaal met een podium en ruimtes waar de kinderen allerlei activiteiten kunnen doen zoals knutselen, lezen, puzzelen en gezelschapsspelletjes.

De tuin is nieuw aangelegd en speciaal ingericht op natuurbeleving met veel nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om te klimmen en klauteren, ontdekken, schommelen of om samen te sporten/voetballen.

De bso is onderdeel van kindercentrum De Buut: samen met school en het kinderdagverblijf werken we intensief samen waarbij we de kinderen centraal stellen.

Kinderen van basisschool De Buut komen bij ons.
Jacqueline

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jacqueline Bosch en ik werk sinds 2000 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om pedagogisch medewerkers in de gelegenheid te stellen alle kinderen een leuke dag te laten beleven en om ervoor te zorgen dat ouders hun kinderen vol vertrouwen bij ons achterlaten. De samenwerking met scholen en andere betrokkenen vind ik belangrijk en leuk. Het helpt om elk kind goed te zien en te begeleiden van baby tot het einde van de basisschoolperiode.

In ons cluster in Nijmegen Oost bieden we alle soorten opvang; kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang. Hiermee bieden we alle kinderen de mogelijkheid gebruik te maken van passende opvang in de buurt. In onze teams werken medewerkers met veel ervaring en passie voor kinderen en dat merk je!

Adres

bso De Buut
Hugo de Grootstraat 41
6522 DD Nijmegen
LRK-nummer 248953825

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:     07.30 - 08.30 uur
di:       07.30 - 08.30 uur
woe:   07.30 - 08.30 uur
do:      07.30 - 08.30 uur
vr:       gesloten

Na school
ma:     14.00 - 18.00 uur
di:       14.00 - 18.00 uur
woe:   14.00 - 18.00 uur
do:      14.00 - 18.00 uur
vr:       gesloten

Schoolvakanties
08.00 - 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Jullie doen leuke activiteiten en bieden een lekkere maaltijdservice!

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer