• Onderdeel van brede school De Geldershof
  • Maximaal honderd kinderen
  • Onder één dak met kinderdagverblijf en peutergroep

Schrijf je in

Bso De Geldershof is gevestigd in een nieuw gebouw, dat we delen met basisschool, kinderdagverblijf en peutergroep De Geldershof.
Kinderen spelen behalve in de eigen ruimtes, ook in het speellokaal, het technieklokaal en de keuken van de basisschool. De groepsruimtes zijn geschikt en aangepast aan het aantal en de leeftijd van de kinderen. Bij bso De Geldershof komen maximaal honderd kinderen.

We hebben de beschikking over een nieuwe, natuurlijk ingerichte tuin. We vinden het belangrijk om het hele jaar met de kinderen naar buiten te gaan en zijn dan actief met diverse bewegingsactiviteiten.

Kindercentrum De Geldershof is een afhaallocatie voor de verse maaltijden van KION aan Tafel.

Kinderen van basisschool De Geldershof komen bij ons
Yvette

Maak kennis met de interim clustermanager

 

Mijn naam is Yvette Ligthart en ben tijdelijk clustermanager van kindercentrum De Geldershof.

Samen met collega’s zorgen we voor een fijne en leerzame omgeving waarbij we een verlengstuk van thuis proberen te zijn. We denken graag mee bij (opvoedings)vragen waardoor ouders en kinderen zich bij ons thuis voelen.

Het kinderdagverblijf, de peutergroep en de buitenschoolse opvang zitten in hetzelfde pand als Brede School De Geldershof. De allerkleinsten kunnen hier veilig en vertrouwd ontdekken, de peuters bieden we uitdagende activiteiten en bij de bso maken kinderen hun eigen keuze in de besteding van de (mid)dag.

Adres

bso De Geldershof
Laauwikstraat 9
6663 CD Lent
LRKP-nummer 132248219

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.45 uur

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 7.30/8.00 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De activiteiten en het vakantieprogramma zijn echt top! Leuk dat er zoveel voor de kinderen georganiseerd wordt. Mijn zoon moest in het begin erg wennen maar mede door deze activiteiten (en het indianenfeest!) is hij nu heel enthousiast over de bso.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.