• Opvang voor kinderen vanaf 8 tot en met 12 jaar
  • Eén groep met maximaal 23 kinderen
  • Voorschoolse opvang mogelijk

Schrijf je in

Bso De Kroon Kronenburgersingel is speciaal voor kinderen vanaf 8 tot en met 12 jaar. Jongere kinderen vangen we op bij onze locatie in het centrum. De bso deelt het pand met kinderdagverblijf De Kroon.

We hebben een groepsruimte, een stoeihoek, een hal waar we graag spelen en een aangrenzende buitenruimte. Daarnaast trekken we er graag op uit. Naar de Waal, het park en soms de stad in om een boodschap te doen. Zo bieden we de kinderen variatie. We vangen maximaal 23 kinderen op met 2 pedagogisch medewerkers.

We zijn open op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag, vrijdag en in de vakanties zijn de kinderen bij bso Michiel

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door Blixem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

 

Kinderen van basisschool Petrus Canisius komen bij ons.
Shirley

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Shirley van Ooijen en ik werk sinds september 2021 bij KION. 

Mijn overtuiging is dat kinderen en medewerkers om ruimte en vrijheid vragen om zelf en met elkaar de wereld te onderzoeken. Initiatief nemen, uitproberen of iets lukt, op je eigen manier en in je eigen tempo. Door mijn interesse, stimulans, ervaring en kennis kan ik medewerkers hierin begeleiden. En zij op hun beurt begeleiden de kinderen. 

Bij mijn locaties bieden we een liefdevolle, sociale en uitdagende omgeving waar iedereen zich welkom en veilig voelt. De medewerkers hebben passie voor het werken met kinderen, zijn betrokken bij hun werk en er is een fijne samenwerking met ouders.

Het welbevinden van de kinderen, medewerkers en het contact met ouders heeft voor mij de hoogste prioriteit. Wanneer iemand lekker in zijn vel zit, kan hij zich maximaal ontwikkelen en daarmee de (pedagogische) kwaliteit bij de locaties naar een nóg hoger niveau tillen.

Adres

bso De Kroon Kronenburgersingel
Kronenburgersingel 271
6511 AS Nijmegen
LRK-nummer 789256952

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:     7.30 - 8.30 uur

Na school
ma:     14.00 - 18.00 uur
di:       14.00 - 18.00 uur
woe:    bij bso Michiel
do:      14.00 - 18.00 uur
vr:        bij bso Michiel

Schoolvakanties en studiedagen
Op maandag, dinsdag en donderdag bij eigen locatie of bij bso De Kroon Stevenskerkhof. Op woensdag en vrijdag bij bso Michiel.

Ook op dit adres

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer