• Voor kinderen van vier tot zeven jaar
  • Twee groep met ieder maximaal twintig kinderen
  • Onder een dak met basisschool Petrus Canisius

Schrijf je in

Bso De Kroon Stevenskerkhof is speciaal ingericht voor kinderen van vier tot zeven jaar. We gebruiken een klaslokaal van basisschool Petrus Canisius waar de meeste kinderen op school zitten en een gedeelte van de hal.

We merken dat kinderen de overgang van school naar buitenschoolse opvang prettig vinden omdat het in een vertrouwde omgeving is. Op het moment dat een kind naar school gaat hoeft het dan maar aan één nieuwe locatie te wennen. Dat vinden wij belangrijk!

De twee groepen bestaan uit ieder maximaal twintig kinderen. We hebben een groepsruimte en een deel van de hal met spelmateriaal gericht op deze leeftijd. Ons grote prikbord is de perfecte plaats om de mooie dingen die ze maken op te hangen en op het whiteboard in de gang schrijven wij belangrijke mededelingen, activiteiten en leuke opmerkingen. Zo blijven ouders op de hoogte van wat hun kind(eren) doen bij de bso.

Op het schoolplein is veel ruimte. Wij vinden het belangrijk dat kinderen veel en vaak buitenspelen. Daarnaast trekken we er regelmatig op uit. Naar de Waal, de speeltuin, het park en soms de stad in om een boodschap te doen. Zo bieden wij de kinderen gevarieerde activiteiten.

Op woensdag, vrijdag en in de vakanties gaan de kinderen naar De Buut aan de Hugo de Grootstraat. Daar zijn voor de kinderen bekende medewerkers van De Kroon aanwezig.

De voorschoolse opvang is bij bso De Kroon aan de Kronenburgersingel en de pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school. Dit is ook de locatie waar de kinderen vanaf zeven jaar naar toe gaan. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de kinderen altijd met leeftijdsgenoten en passend spelmateriaal kunnen spelen.

Kinderen van basisschool Petrus Canisius komen bij ons
Louise

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Louise Buijs en ik werk bij KION sinds 2006.

Mijn grootste voldoening is als mijn teams en medewerkers met veel plezier en passie hun werk kunnen doen en dat kinderen en ouders de kinderopvang ervaren als een tweede thuis.

Er heerst een fijne en gastvrije sfeer bij de locaties rond het centrum van Nijmegen. Er wordt hard gewerkt maar ook dikwijls gelachen samen met de kinderen en de ouders.
Het zijn zelfstandig werkende teams met deskundige pedagogisch medewerkers die graag meedenken over nieuwe ontwikkelingen en verantwoordelijkheden durven nemen.

Adres

bso De Kroon Stevenskerkhof
St. Stevenskerkhof 37-38
6511 VZ Nijmegen
LRK-nummer 220379804

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:     07.30 - 08.30 uur
di:       07.30 - 08.30 uur
woe:   07.30 - 08.30 uur
do:      07.30 - 08.30 uur
vr:       07.30 - 08.30 uur

Na school
ma:     14.45 - 18.00 uur
di:       14.45 - 18.00 uur
woe:   12.15 - 18.00 uur
do:      14.45 - 18.00 uur
vr:       14.45 - 18.00 uur

Schoolvakanties
08.00 tot 18.00 uur

Altijd opvang. Altijd in de buurt.