• Deze locatie verhuist aan het eind van de zomervakantie naar basisschool De Vuurvlinder

Schrijf je in

Buitenschoolse opvang De Leigraaf gaat met ingang van schooljaar 2021-2022 verhuizen naar het pand van basisschool De Vuurvlinder. Daarmee zal ook de naam veranderen in: buitenschoolse opvang De Vuurvlinder.

Bij de bso hebben we twee groepen. Kameleon voor de jongste kinderen tot 8 jaar en ’t Honk voor de kinderen vanaf 8 jaar.

Vanaf ’t Honk kunnen we direct naar buiten en hebben we toegang tot een heerlijke buitenruimte. Ook hebben we hier een ‘klushut’ op het terrein waar de kinderen onder begeleiding kunnen klussen aan (bouw)projecten.

We maken geregeld uitstapjes, zeker tijdens de schoolvakanties, en gaan regelmatig naar 'de buren': de sporthal. Hier doen de kinderen, onder begeleiding van een gekwalificeerde sportdocent, uitdagende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan lasergamen!

De groepsruimtes liggen naast elkaar en zijn met elkaar verbonden door een chillruimte waar de kinderen zich terug kunnen trekken. Hier mogen de kinderen, onder toezicht en onder duidelijke afspraken, gebruik maken van een computer en kunnen andere kinderen zich verkleden en een rollenspel spelen. Zo sluiten we aan bij behoeften en fantasie van de kinderen.

Katarina

Mijn naam is Katarina Bloemers en sinds februari 2021 ben ik clustermanager bij KION.

Ooit kwam deze zin op mijn pad: 'De toekomst is wat kinderen ervan maken.'
Het werk met kinderen is ongelofelijk mooi en waardevol. Samen met mijn gepassioneerde collega’s op de groepen zorgen we ervoor dat elk kind zich uniek en bijzonder voelt. Dit doe ik door mijn collega’s te ontzorgen, door goede relaties op te bouwen met ouders/verzorgers en ook met scholen en andere partijen die betrokken zijn bij de opvoeding. Want het opvoeden doen we samen!

Samen werken we aan de mooie toekomst waar de kinderen een stralend middelpunt zijn.

Adres

bso De Leigraaf
Leigraaf 4
6641 DH Beuningen
LRK-nummer 193474335

Clustermanager

Openingstijden

Voor school:
Dagelijks: 7.30 - 8.20 uur

Na school:
ma:     14.00 - 18.00 uur
di:       14.00 - 18.00 uur
woe:   12.00 - 18.00 uur
do:      14.00 - 18.00 uur
vr:       12.00 - 18.00 uur
Op aanvraag tot 18.30 uur

Vakanties
Dagelijk van 8.00 - 18.00 uur
Op aanvraag vanaf 7.30 en tot 18.30 uur 

Altijd opvang. Altijd in de buurt.