Bij onze bso hebben we twee groepen. Kameleon voor de jongste kinderen tot 8 jaar en ’t Honk voor de kinderen vanaf 8 jaar.

Vanaf ’t Honk kunnen we direct naar buiten en hebben we toegang tot een heerlijke buitenruimte. Ook hebben we hier een ‘klushut’ op het terrein waar de kinderen onder begeleiding kunnen klussen aan (bouw)projecten.

We maken geregeld uitstapjes, zeker tijdens de schoolvakanties, en gaan regelmatig naar 'de buren': de sporthal. Hier doen de kinderen, onder begeleiding van een gekwalificeerde sportdocent, uitdagende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan lasergamen!

De groepsruimtes liggen naast elkaar en zijn met elkaar verbonden door een chillruimte waar de kinderen zich terug kunnen trekken. Hier mogen de kinderen, onder toezicht en onder duidelijke afspraken, gebruik maken van een computer en kunnen andere kinderen zich verkleden en een rollenspel spelen. Zo sluiten we aan bij behoeften en fantasie van de kinderen.  

Onze buitenruimte krijgt in 2019 een make-over. Natuurbeleving voor alle leeftijden staat hierbij voorop.

 

Erica

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Erica Adolfs en ik werk sinds 1989 bij KION.

Ik geniet als ik kinderen enthousiast de wereld zie ontdekken. Dat ze met fijne herinneringen naar huis gaan. Het is voor mij een uitdaging om de pedagogisch medewerkers voldoende tools te kunnen geven om dit waar te kunnen maken. Maar ook dat zij hun pedagogische vaardigheden optimaal kunnen inzetten om de ontwikkeling van ieder kind te kunnen volgen en stimuleren.

De uitgebreide rondleidingen en kennismakingsgesprekken zorgen ervoor dat je als ouder goed op de hoogte bent wanneer je kind start. We nemen de tijd voor je tijdens breng- en haalmomenten.
We hebben mooie ruime en lichte speelruimtes en werken vanuit ‘gezonde start’: gezonde voeding, veel (buiten) bewegen en rustmomenten inbouwen.

Adres

bso De Leigraaf
Leigraaf 4
6641 DH Beuningen
LRK-nummer 193474335

Clustermanager

Openingstijden

Voor school:
Dagelijks: 7.30 - 8.20 uur

Na school:
ma:     15.00 - 18.00 uur
di:       15.00 - 18.00 uur
woe:   12.00 - 18.00 uur
do:      15.00 - 18.00 uur
vr:       12.00 - 18.00 uur
Op aanvraag tot 18.30 uur

Vakanties
Dagelijk van 8.00 - 18.00 uur
Op aanvraag vanaf 7.30 en tot 18.30 uur 

Altijd opvang. Altijd in de buurt.