• In hetzelfde gebouw als brede school Prins Maurits
  • Voor iedere leeftijd leuke activiteiten
  • Kinderen doen mee aan activiteitenprogramma van Bindkracht 10

Schrijf je in

Welkom bij kinderopvang De Prins

Ben jij op zoek naar kinderopvang in de wijk Zwanenveld in Nijmegen? Een plek waar jij je kind met een gerust hart achterlaat en waar hij of zij een fijne tijd beleeft? Dan ben je bij Kindercentrum De Prins aan het juiste adres. Bij De Prins vind je een kinderdagverblijf, peutergroep (ook wel bekend als peuterspeelzaal) en buitenschoolse opvang onder één dak. En dat allemaal in een prachtig nieuw pand waar ook brede school Prins Maurits zit. Makkelijk toch?

Over bso De Prins

Bij bso De Prins kan je kind gebruik maken van voorschoolse, naschoolse én vakantieopvang. De bso zit in het schoolgebouw van brede school Prins Maurits. Gaat jouw kind naar de basisschool? Dan zoekt hij of zij buiten schooltijd natuurlijk genoeg uitdaging. Bij De Prins vindt jouw kind het zeker leuk. Onze bso-kinderen mogen meedoen met de leeftijdsgerichte activiteiten die welzijnsorganisatie Bindkracht 10 organiseert. Wat dacht je van figuurzagen of de meiden knutselclub? Maar natuurlijk organiseren wij ook onze eigen activiteiten. En de 8+ kinderen kunnen na schooltijd even heerlijk chillen op de kussens op onze vide. Buitenspelen doen we natuurlijk ook. Op het schoolplein. Een balletje trappen of racen op de skelter. Ook hier is genoeg te doen voor alle kinderen.

Hoe ziet de bso eruit?

Onze bso zit in hetzelfde gebouw als welzijnsorganisatie Bindkracht 10.

De groepsindeling

Er komen iedere dag maximaal 40 kinderen bij ons spelen die we over 2 groepen verdelen.

 

Leonie

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Leonie Walvoort-Kreeftenberg en ik werk sinds november 2022 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om elke dag een optimale samenwerking te creëren tussen kinderen, medewerkers, ouders en samenwerkingspartners.

Dit alles met het doel om kinderen de ruimte te geven om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen zodat ze ontdekken wat hun talenten zijn.

Kinderen zich veilig laten voelen en aansluiten bij hun ontwikkelingsbehoeftes, samen met de basisschool, dat is een mooie opdracht.

Adres

bso De Prins
Zwanenveld 25-24
6538 NK Nijmegen
LRK-nummer 220358448

Openingstijden

Voor school
ma:    07.30 - 08.30 uur 
di:      07.30 - 08.30 uur 
woe: 
07.30 - 08.30 uur 
do:     07.30 - 08.30 uur
vr:      07.30 - 08.30 uur 
Op aanvraag is opvang vanaf 07.00 uur ook mogelijk.

Na school
ma:     15.15 - 18.00 uur
di:       15.15 - 18.00 uur
woe:   12.15 - 18.00 uur
do:      15.15 - 18. 00 uur
vr:        11.45 - 18. 00 uur

Vakanties
08.00 - 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Al 5 jaar een vast gezicht op de groep; daarnaast is er enig verloop geweest maar daardoor geen storende factor. Goede samenwerking met buitenschoolse activiteiten. Wij zijn erg tevreden en trots op onze bso!

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer