• Leeftijdgericht activiteitenaanbod
  • Veel ruimte om buiten te spelen
  • Spelen met leeftijdgenoten

Schrijf je in

Buitenschoolse opvang De Regenboog Malden bestaat uit één verticale groep voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De bso zit in hetzelfde gebouw als kinderdagverblijf De Regenboog Malden en basisschool De Regenboog. Het pand staat aan de rand van het prachtige bosgebied van Malden. De aangrenzende natuur staat bij onze buitenschoolse opvang centraal. Met daarnaast een groot aanbod van spelletjes, speelgoed, knutselmateriaal en leesvoer hoeven de kinderen zich niet te vervelen.

Naast vrij spel bieden wij de kinderen ook leuke activiteiten aan. Zowel binnen als buiten. Aan de achterkant van het gebouw is een grote open speelplaats met een klimtoestel, een grote zandberg, bankjes en ons speciale Drakenbos. Aansluitend aan de speelplaats is een groot veld waar we ook sporten. De buitenruimte biedt volop uitdaging voor alle leeftijden en is zo ingericht dat alle kinderen er veilig kunnen spelen.

We zijn open op maandag, dinsdag, donderdag. Op woensdag, vrijdag en in schoolvakanties gaan de kinderen naar buitenschoolse opvang De Vuurvogel.

Kinderen van De Regenboog komen bij ons
Linda

Mijn naam is Linda de Valk en ik werk sinds 2002 bij KION, en sinds februari 2023 in de rol van clustermanager i.o..

Een ontspannen, leerzame en gezellige sfeer zijn de punten die ik belangrijk vind om je werk goed uit te kunnen uitoefenen. Kinderen ontwikkelen zich het beste in een veilige en uitdagende omgeving en samen met mijn team doen we iedere dag ons best om dit te creëren.

Wees welkom om een keer te komen kijken, we leiden je graag rond.

Adres

bso De Regenboog Malden
Veldsingel 4
6581 TC Malden
LRK-nummer 599873978

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:     07.30 - 08.45 uur
di:       07.30 - 08.45 uur
woe:   gesloten*
do:      07.30 - 08.45 uur
vr:       gesloten*
*Heb je hier behoefte aan, neem contact op met afdeling Klantrelaties

Na school
ma:     15.15 - 18.00 uur
di:       15.15 - 18.00 uur
woe:    bij bso De Vuurvogel
do:      15.15 - 18.00 uur
vr:        bij bso De Vuurvogel

Schoolvakanties
08.00 - 18.00 uur bij bso De Vuurvogel
Op aanvraag is opvang vanaf 07.30 uur mogelijk.

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Een groot compliment voor de pedagogisch medewerkers. Ze zijn vriendelijk, flexibel en professioneel. Ze staan altijd klaar voor vragen en kunnen goed meegaan in de diverse ontwikkelingsfasen/eigenaardigheden van de kinderen.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer