• We maken gebruik van de sportzaal!
  • Maximaal 44 kinderen in twee groepen
  • Onderdeel van multifunctioneel centrum 't Hart

Schrijf je in

Leuk dat je een kijkje neemt op de locatiepagina van buitenschoolse opvang De Reuzepas.
Samen met het kinderdagverblijf en de peutergroep vormen wij een kleinschalig kindercentrum waar iedereen elkaar kent. Bij de buitenschoolse opvang komen maximaal 44 kinderen per dag, verdeeld over 2 basisgroepen. Ook bieden wij voorschoolse en tussenschoolse opvang. Zeer praktisch en alles onder één dak.

Samenwerking in 't Hart

Wij zitten in het mooie MFA ’t Hart en daar werken we samen met diverse partners. Dat geeft extra mogelijkheden op het gebeid van gezamenlijke activiteiten en bij het gebruik van verschillende ruimtes zoals de sporthal, het schoolplein, handenarbeidlokaal en de bibliotheek.

Vertrouwde kinderopvang

Onze pedagogisch medewerkers verzorgen zowel de voorschoolse, tussenschoolse als buitenschoolse (na school en in vakanties) opvang. Voor het kind is het fijn als het overal bekende personen ziet. Ook de overdracht van kind, ouders, school en opvang kan op deze manier snel en duidelijk verlopen omdat de lijntjes kort zijn. Samen met de kinderen spreken we af wat ze gaan doen na school. Daarnaast werken we met een thema waar de kinderen zelf keuzes voor activiteiten maken.

Vakantie bij de bso

In de schoolvakanties zijn we de hele dag open en maken we samen met de kinderen een speciaal vakantieprogramma. Uitstapjes horen daar natuurlijk ook bij. Tijdens studiedagen zijn we ook de hele dag open.

Wil je een keer komen kijken, loop gerust even binnen of maak een afspraak. Wij maken graag tijd voor je vrij.

Kinderen van basisschool De Reuzepas komen bij ons
Betsie

Voordat ik begin 2017 bij KION kwam werken, als educatief ondersteuner, was ik groepsleerkracht bij basisschool de Vuurvogel in Malden en zorgcoördinator in Beuningen.

Mijn grootste uitdaging is om kinderen, binnen de veilige omgeving van de kinderopvang, met een uitdagend aanbod van activiteiten te laten spelen met plezier. Dat ze zichzelf kunnen zijn en hun talenten kunnen ontwikkelen. Het geeft mij voldoening om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling.

De locaties zijn kleine en dorpse locaties. Omdat het kleinschalig is, kent iedereen elkaar en is de doorstroom voor de kinderen vertrouwd.

Bij onze locaties voelt het als thuiskomen. 

Adres

bso De Reuzepas
Den Elt 17e
6644 EA Ewijk
LRK-nummer 216378667

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:     07.30 - 08.45 uur
Do:     07.30 - 08.45 uur
woe:   07.30 - 08.45 uur
do:      07.30 - 08.45 uur
vrij:     07.30 - 08.45 uur 

Na school
ma:     14.00 - 18.00 uur
di:       14.00 - 18.00 uur
woe:   14.00 - 18.00 uur
do:      14.00 - 18.00 uur
vr:       14.00 - 18.00 uur 

Schoolvakanties
In de vakantie is er opvang vanaf 08.00 uur, op aanvraag vanaf 07.30 uur.

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • In de vakanties worden leuke activiteiten gedaan.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.