• Bij de dependance van basisschool de Oversteek
  • Drie bso-groepen
  • Kinderen vanaf groep 5
  • Elke dag een belevenis, zoals een creatieve of sportieve activiteit

Schrijf je in

Buitenschoolse opvang in Nijmegen Noord

Buitenschoolse opvang De Sprong ligt op sportpark Nieuw Balveren in Nijmegen-Noord. We maken gebruik van een kunstgrasveld naast de kantine, de skatebaan en een basketbalveld in de buurt. Binnen maken we gebruik van de kantine van voetbalvereniging OSC. Hier starten de kinderen in hun eigen basisgroep de middag aan tafel met wat eten en drinken. 

Bso voor groep 5, 6, 7 en 8

Bso Ondersteboven, bso Jump en bso De Sprong horen bij elkaar. Bij bso Ondersteboven komen kinderen van groep 1 en 2; Bij bso Jump komen kinderen van groep 3 en 4 en bij bso De Sprong komen kinderen vanaf groep 5. De kinderen blijven het hele schooljaar in dezelfde groep. In de zomervakantie gaan de kinderen naar de nieuwe locatie die bij hun leergroep hoort. We werken binnen de locaties met verschillende groepen.

Een dag bij bso De Sprong

Bij buitenschoolse opvang De Sprong stemmen we de activiteiten voor de kinderen af op deze leeftijdsfase. We halen de kinderen op bij school, maar in overleg met jou kan je kind ook zelfstandig naar de bso komen. Je kind heeft zelf de keuze of hij of zij mee wil doen aan de gezamenlijke activiteit, of liever gaat knutselen, chillen, bouwen of iets anders waar hij of zij zin in heeft. Zo kan elk kind de middag doorbrengen op zijn of haar eigen manier. In samenspraak met jou krijgt je kind meer vrijheid om zelfstandig buiten het terrein te spelen. De kinderen hebben ook alle gelegenheid om te sporten. Dat kan een portje voetballen zijn, boksen tegen een boksbal of een andere georganiseerde activiteit. 

Basisscholen bij bso De Sprong

Bij bso De Sprong komen kinderen van basisscholen SamSam en De Oversteek in Nijmegen Noord. 

Wat vinden de ouders van bso De Sprong:
'Zomaar een gesprek aan de keukentafel...' 

Yvette

Maak kennis met de clustermanager:

Mijn naam is Yvette Kallenberg van Oort en ik werk sinds mei 2021 bij KION.

Ik vind mijn werk boeiend, leuk en uitdagend; elke dag is anders. We doen het samen door te kijken, luisteren en te bespreken. Het creëren van een ontspannen sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn en kan handelen vanuit eigen kracht en kennis. 

Genieten van de momenten met de kinderen! Zien dat ze met plezier naar de locaties komen. Dat ze de ruimte voelen om zichzelf te zijn en zich ontwikkelen in hun eigen tempo. Dat is mijn doel elke dag weer opnieuw.

Adres

bso De Sprong
Stationsstraat 24A
6515 AB Nijmegen
LRK-nummer 222132917

Openingstijden

Voor school
Elke dag van 07.30 - 08.30 uur bij bso Ondersteboven. Op aanvraag opvang vanaf 07.00 uur mogelijk.

Na school
ma:     15.00 - 18.00 uur
di:       15.00 - 18.00 uur
woe:   Opvang bij bso Jump
do:      15.00 - 18.00 uur
vr:       Opvang bij bso Jump

Schoolvakanties
07.30/8.00 tot 18.00 uur. Op woensdag en vrijdag bij bso Ondersteboven.

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Pedagogisch medewerkers zijn erg flexibel en zoeken mee naar een oplossing; je krijgt goede informatie als er iets is met je kind en ze hebben leuke creatieve ideeen.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer