• Bij basisschool De Oversteek
  • Zes verticale groepen
  • Struinen met de Landrovers
  • Elke dag een creatieve en/of sportieve activiteit
  • Warme maaltijd mogelijk

Schrijf je in

Onze locatie is gelegen op sportpark Nieuw Balveren. De kinderen hebben de beschikking over twee kunstgrasvelden, een skatebaan en een basketbalveld in de buurt. Buiten hebben de kinderen veel ruimte om te spelen. Binnen maken we gebruik van een ruimte van voetbalvereniging OSC. De ruimte is modern en kleurig ingericht.

De bso ligt op loopafstand van De Overkant, dependance van basisschool De Oversteek. Met school hebben we nauwe contacten en ook met de GGD en Tandem hebben we goed contact. Op het gebied van activiteiten werken we regelmatig samen met de bibliotheek, de Lindenberg (kunstzinnige vorming) en de atletiekverenging.

Wat vinden de ouders van bso De Sprong:
'Zomaar een gesprek aan de keukentafel...' 

Deze locatie is open op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag gaan de kinderen naar bso Jump en op vrijdag naar bso Ondersteboven.

Trui

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Trui de Klein en ik werk sinds 1983 in de kinderopvang.

Het mooist vind ik het als de sfeer bij de locaties relaxed – dynamisch is: er gebeurt van alles, kinderen hebben een sprankelende dag, ouders nemen een tevreden en moegespeeld kind mee naar huis, medewerkers voelen zich hier fijn. Daar zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor.

In mijn cluster werkt het team fijn samen en staat open voor wensen, vernieuwingen en plezier! Er is ruimte voor de kinderen. Letterlijk betekent dit ‘licht’. Figuurlijk betekent dit ‘er kan veel’. En we gaan dagelijks naar buiten!

Adres

bso De Sprong
Stationsstraat 24A
6515 AB Nijmegen
LRKP-nummer 222132917

Clustermanager

Openingstijden

Voor school van 7.30 tot 8.30 uur bij bso Ondersteboven

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 7.30/8.00 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Pedagogisch medewerkers zijn erg flexibel en zoeken mee naar een oplossing; je krijgt goede informatie als er iets is met je kind en ze hebben leuke creatieve ideeen.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.