• Gave activiteiten die kinderen zelf kiezen
  • Licht en modern gebouw
  • Goede samenwerking met school
  • Grote natuurtuin

Schrijf je in

Per 19 augustus opent kindcentrum De Uitdaging de deuren in de nieuwe wijk Grote Boel in Nijmegen-Noord. De basisschool, het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang werken hier nauw met elkaar samen. Zo kan je kind zich in een vertrouwde omgeving ontwikkelen op zijn eigen tempo.

Je kunt nu al starten!

Basisschool en bso De Uitdaging zijn al van start gegaan in De Klif, hetzelfde pand als bso Ondersteboven. De bso-groep Kapiteins maakt gebruik van een van de leerpleinen van basisschool De Uitdaging en verhuist naar het nieuwe pand zodra het af is. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Neem contact op met onze afdeling Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuw concept bij bso De Uitdaging

Bso De Uitdaging gaat werken met een nieuw concept. Er komt een carrousel met verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld techniek, dans, muziek of buitensport. Je kind mag kiezen wat hij of zij leuk vind en dit volgt hij of zij vier weken lang. Hierna vernieuwen we het programma en kan je kind opnieuw kiezen wat hij of zij het leukste vindt.

Samenwerking met school

De basisschool en de kinderopvang gaan nauw samenwerken. Op dit moment bekijken we hoe we deze samenwerking het beste vorm kunnen geven.

De Uitdaging
Marion

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marion Rossen en ik werk al heel wat jaren bij KION maar sinds september 2016 bij De Verwondering.

Mijn grootste uitdaging is met school de overstap van het kind van het kinderdagverblijf naar de basisschool soepel te laten verlopen en voor de buitenschoolse opvang het activiteitenaanbod meer af te stemmen op de thema’s van school. Als team zijn we tevreden als ouders hun kind met een gerust gevoel achterlaten en ze samen op het einde van de dag met een grote glimlach naar huis gaan.

De Verwondering is een locatie met veel licht en ruimte. Het kinderdagverblijf werkt vanuit de visie van Emmi Pikkler: uitgaan van de competenties van het kind en volgen van het ritme van het kind. Bij de allerkleinsten zit dit in het dagelijks handelen en bij de oudere kinderen in het accent op taalontwikkeling en spelbetrokkenheid. Bij de buitenschoolse opvang bieden we een aantrekkelijk activiteitenprogramma, deels in de ruimtes van school zoals de speelhal, bouwlokaal en keuken. De natuurlijk ingerichte buitenruimte daagt kinderen uit hun fantasie te gebruiken.

Adres

bso De Uitdaging
Adres nog niet bekend 46
6515 ZE Nijmegen
LRKP-nummer Nog niet bekend

Clustermanager

Openingstijden

Dagelijks van 14.15 tot 18.00

In vakantietijd de hele dag

Altijd opvang. Altijd in de buurt.