• Samen met basisschool en kinderdagverblijf onder één dak
  • Natuurlijke en ruime buitenruimte
  • Prachtig nieuw gebouw

Schrijf je in

Bso De Verwondering is een nieuwe locatie voor buitenschoolse opvang en zit, samen met kinderdagverblijf en basisschool De Verwondering, onder één dak. Door onze samenwerking creëren we in de opvang en begeleiding van kinderen een doorgaande lijn van 0 tot 12 jaar.

Ons nieuwe gebouw, met de bijzondere, natuurlijk buitenruimte is er op gericht om veel buiten te kunnen zijn met de kinderen. De buitenruimte is uitdagend ingericht en lokt de kinderen uit om in de natuur aan de slag te gaan. In de tuin is van alles te beleven. Kinderen kunnen er klimmen, rennen en met zand en water spelen. Het speellokaal van de school kunnen we gebruiken om met de kinderen bewegingsactiviteiten te doen. Ook kunnen we gebruik maken van de diverse ruimtes die de school heeft, zoals bijvoorbeeld het handvaardigheidlokaal.  

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

 

Kinderen van De Verwondering komen bij ons
Bo

Mijn naam is Bo van Kuijk en werk sinds juni 2020 bij KION.

Samen met het team streef ik naar een veilige en uitdagende omgeving om de ontwikkeling van kinderen optimaal te stimuleren. Hierbij staat het oudercontact hoog in het vaandel, omdat we samen de ontplooiing van ieder individueel kind voor ogen hebben.

In mijn functie draag ik zorg voor de randvoorwaarden zodat pedagogisch medewerkers met liefde hun vak kunnen uitoefenen. De groeiende (dagelijkse) kwaliteit van de opvang en het professionaliseren van de sector staan binnen mijn werkzaamheden centraal.

Met de liefde voor ons vak, de tijd die we nemen om je kind echt te leren kennen én in te spelen op individuele behoeftes, is je kind bij ons in goede handen.

Adres

bso De Verwondering
Georges Brassensstraat 61
6663 MH Lent
LRK-nummer 152601879

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
Vraag het de clustermanager

Na school
ma:
     14.00- 18.00 uur
di:       14.00 - 18.00 uur 
wo:     14.00 - 18.00 uur
do:      14.00 - 18.00 uur
vr:       14.00 - 18.00 uur

Schoolvakanties
07.30/08.00 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Pedagogisch medewerkers zijn heel lief en betrokken en maken een weekschema met activiteiten: fijn dat je er zo over in gesprek kan met je kind. Het gebruik van de app (Ouderportaal) is heel fijn: al het nieuws digitaal en ook de bereikbaarheid is da

Altijd opvang. Altijd in de buurt.