• Samen met basisschool en kinderdagverblijf onder één dak
  • Natuurlijke en ruime buitenruimte
  • Prachtig nieuw gebouw

Schrijf je in

Bso De Verwondering is een nieuwe locatie voor buitenschoolse opvang en zit, samen met kinderdagverblijf en basisschool De Verwondering, onder één dak. Door onze samenwerking creëren we in de opvang en begeleiding van kinderen een doorgaande lijn van 0 tot 12 jaar.

Ons nieuwe gebouw, met de bijzondere, natuurlijk buitenruimte is er op gericht om veel buiten te kunnen zijn met de kinderen. De buitenruimte is uitdagend ingericht en lokt de kinderen uit om in de natuur aan de slag te gaan. In de tuin is van alles te beleven. Kinderen kunnen er klimmen, rennen en met zand en water spelen. Het speellokaal van de school kunnen we gebruiken om met de kinderen bewegingsactiviteiten te doen. Ook kunnen we gebruik maken van de diverse ruimtes die de school heeft, zoals bijvoorbeeld het handvaardigheidlokaal.  

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

 

Kinderen van De Verwondering komen bij ons
Marion

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marion Rossen en ik werk al heel wat jaren bij KION maar sinds september 2016 bij De Verwondering.

Mijn grootste uitdaging is met school de overstap van het kind van het kinderdagverblijf naar de basisschool soepel te laten verlopen en voor de buitenschoolse opvang het activiteitenaanbod meer af te stemmen op de thema’s van school. Als team zijn we tevreden als ouders hun kind met een gerust gevoel achterlaten en ze samen op het einde van de dag met een grote glimlach naar huis gaan.

De Verwondering is een locatie met veel licht en ruimte. Het kinderdagverblijf werkt vanuit de visie van Emmi Pikkler: uitgaan van de competenties van het kind en volgen van het ritme van het kind. Bij de allerkleinsten zit dit in het dagelijks handelen en bij de oudere kinderen in het accent op taalontwikkeling en spelbetrokkenheid. Bij de buitenschoolse opvang bieden we een aantrekkelijk activiteitenprogramma, deels in de ruimtes van school zoals de speelhal, bouwlokaal en keuken. De natuurlijk ingerichte buitenruimte daagt kinderen uit hun fantasie te gebruiken.

Adres

bso De Verwondering
Georges Brassensstraat 61
6663 MH Lent
LRK-nummer 152601879

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
Vraag het de clustermanager

Na school
ma:
     14.00- 18.00 uur
di:       14.00 - 18.00 uur 
wo:     14.00 - 18.00 uur
do:      14.00 - 18.00 uur
vr:       14.00 - 18.00 uur

Schoolvakanties
07.30/08.00 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Pedagogisch medewerkers zijn heel lief en betrokken en maken een weekschema met activiteiten: fijn dat je er zo over in gesprek kan met je kind. Het gebruik van de app (Ouderportaal) is heel fijn: al het nieuws digitaal en ook de bereikbaarheid is da

Altijd opvang. Altijd in de buurt.