• Samen met basisschool en kinderdagverblijf onder één dak
  • Natuurlijke en ruime buitenruimte
  • Prachtig nieuw gebouw

Schrijf je in

Bso De Verwondering is een nieuwe locatie voor buitenschoolse opvang en zit, samen met kinderdagverblijf en basisschool De Verwondering, onder één dak. Door onze samenwerking creëren we in de opvang en begeleiding van kinderen een doorgaande lijn van 0 tot 12 jaar.

Ons nieuwe gebouw, met de bijzondere, natuurlijk buitenruimte is er op gericht om veel buiten te kunnen zijn met de kinderen. De buitenruimte is uitdagend ingericht en lokt de kinderen uit om in de natuur aan de slag te gaan. In de tuin is van alles te beleven. Kinderen kunnen er klimmen, rennen en met zand en water spelen. Het speellokaal van de school kunnen we gebruiken om met de kinderen bewegingsactiviteiten te doen. Ook kunnen we gebruik maken van de diverse ruimtes die de school heeft, zoals bijvoorbeeld het handvaardigheidlokaal.

Kinderen van basisschool De Verwondering komen bij ons.
Maria

Maak kennis met de clustermanager 

Mijn naam is Maria Severt en ik werk sinds het allereerste begin bij KION.

Het geeft mij veel voldoening als ik kinderen zie die met veel vertrouwen en uitdaging groeien in hun ontwikkeling. Wij dragen daar ons steentje aan bij en het is een feest om te zien dat kinderen met plezier bij ons komen.

Adres

bso De Verwondering
Georges Brassensstraat 61
6663 MH Lent
LRK-nummer 152601879

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
Vraag het de clustermanager

Na school
ma:
     14.00- 18.00 uur
di:       14.00 - 18.00 uur 
wo:     14.00 - 18.00 uur
do:      14.00 - 18.00 uur
vr:       14.00 - 18.00 uur

Schoolvakanties
07.30/08.00 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Pedagogisch medewerkers zijn heel lief en betrokken en maken een weekschema met activiteiten: fijn dat je er zo over in gesprek kan met je kind. Het gebruik van de app (Ouderportaal) is heel fijn: al het nieuws digitaal en ook de bereikbaarheid is da

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer