• Onder één dak met basisonderwijs
  • Samen met kinderdagverblijf en peutergroep

Schrijf je in

In kindcentrum De Wegwijzer zit buitenschoolse opvang De Wegwijzer. In hetzelfde pand vind je ook het kinderdagverblijf en de peutergroep.

Kindcentrum De Wegwijzer

Bso De Wegwijzer maakt deel uit van Kindcentrum De Wegwijzer. 
Wij vinden het belangrijk dat er een goede samenwerking is met het basisonderwijs. Een van de aspecten hierin is dat we de thema's met elkaar afstemmen. Dit zal in de komende periode op meer vlakken gaan gebeuren. 

Over buitenschoolse opvang De Wegwijzer

Bij buitenschoolse opvang De Wegwijzer luisteren we goed naar de behoeften van elk kind en stemmen we de activiteiten hierop af. De inrichting, het spelmateriaal en de begeleiding is er zo op ingericht dat kinderen hun verbeelding aanspreken en zich spelenderwijs ontwikkelen. Er is ook altijd ruimte voor rust en ontspanning.

De binnen- en buitenruimte

Bij de buitenschoolse opvang hebben de kinderen inspraak in het programma en gaan ze samen met de pedagogisch medewerkers op zoek naar nieuwe belevenissen. De kers op de taart is de prachtig aangelegde beleeftuin, waar kinderen naar kunnen grasduinen, klimmen en klauteren. De nabijgelegen uiterwaarden zijn perfect voor uitstapjes met de oudere kinderen.

Selma

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Selma de Bruijne en ik werk bij KION sinds september 2019.

Mijn werkdagen zijn divers van aard waarbij kinderen het stralende middelpunt zijn! Naast aansturing van locaties ligt mijn focus op (zorg)netwerken en samenwerking met (school)directies voor het ontwikkelen van Kindcentra voor kinderen van nul tot dertien jaar. 

Bij ons draait het met nadruk om een zorgvuldige ontwikkeling en staat elke dag volop in het teken van groei. Jullie unieke, krachtige en ontdekkende kinderen zijn bij ons in goede handen.

Adres

bso De Wegwijzer
Molenstraat 1
6645 BR Winssen
LRK-nummer 278742555

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
Opvang nodig? Vraag het de clustermanager.

Na school
ma:     14.00 - 18.00 uur
di:       14.00 - 18.00 uur
woe:    gesloten
do:      14.00 - 18.00 uur
vr:       gesloten

Schoolvakanties
8.00 tot 18.00 uur 

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer