• Maakt deel uit van Integraal Kind Centrum De Wieken
  • Maximaal zestig kinderen

Schrijf je in

Buitenschoolse opvang De Wieken maakt deel uit van Integraal kindcentrum De Wieken. Bij De Wieken is de pedagogische visie verbonden aan de Daltonvisie.

De bso bestaat uit 3 horizontale groepen. We hebben twee vaste groepsruimtes. De groep voor kinderen van 4 tot 7 jaar heeft een ruimte in het gedeelte waar ook de onderbouw van de basisschool zit. De andere groep voor kinderen van 7 tot 13 jaar heeft een ruimte in de gang waar de bovenbouw van school zit. Op donderdag hebben we een derde groep die er op uit trekt of gebruik maakt van onze gymzaal. 

Hiernaast maken we ook gebruik van andere ruimtes in het gebouw zoals de aula en in de schoolvakanties van de peutergroepsruimte die in de achterste vleugel van het gebouw is. Hierdoor kunnen de kinderen onder andere gemakkelijker het binnen- en buitenspelen met elkaar afwisselen.

Kinderen van de bso kunnen deelnemen aan de naschoolse aanbod van het Activiteitenplein.
In de schoolvakanties werken we samen met bso Het Kleurrijk. Kinderen van deze bso zijn dan hele dagen bij ons samen met vertrouwde pedagogisch medewerkers van Het Kleurrijk. 

Euronews afbeelding

 

Kinderen van basisschool De Wieken komen bij ons.
Thomas

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Thomas Hooft en ik werk sinds juli 2022 bij KION.

Mijn grootste genoegdoening is als ik zie dat kinderen lekker in hun vel zitten, leuke activiteiten aan het doen zijn en het goed naar hun zin hebben.

Bij mijn locaties werken betrokken en kundige pedagogisch medewerkers. De samenwerking met basisschool en ROC is van groot belang en de buitenspeelruimtes geven extra dimensie aan de dagelijkse opvang.

Adres

bso De Wieken
Floraweg 69
6542 KB Nijmegen
LRK-nummer 605492864

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:     7.30 - 8.45 uur
di:       7.30 - 8.45 uur
woe:   7.30 - 8.45 uur
do:      7.30 - 8.45 uur
vr:       7.30 - 8.45 uur 

Na school
ma:     14.00 - 18.00 uur
di:       14.00 - 18.00 uur
woe:    gesloten
do:      14.00 - 18.00 uur
vr:       14.00 - 18.00 uur

Schoolvakanties
8.00 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Ze organiseren altijd leuke activiteiten met de kinderen zodat ze een fijne tijd hebben.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer