bso De Wijze Dabbers

  • Samen ontdekken
  • Stimuleren van nieuwsgierigheid
  • Open communicatie met kinderen en ouders
  • Ruim en afwisselend activiteitenaanbod

Wanneer je op zoek bent naar buitenschoolse opvang voor je kind in een huiselijke omgeving in de buurt van Beuningen, kan je terecht bij bso De Wijze Dabbers. Wij staan voor kleinschaligheid, een open communicatie met de kinderen en hun ouders en we sluiten aan bij de ideeën van de kinderen. We spelen in op hun belevingswereld. Per ontwikkelingsleeftijd is er genoeg spelmateriaal aanwezig en professionele opvoeders staan continu klaar om je kind in alles nieuwsgierig te maken, te begeleiden en te stimuleren. Wij werken met de communicatiemethode van Thomas Gordon en geven creatieve processen vorm volgens het gedachtengoed van Reggio Emilia. 

Bso De Wijze Dabbers haalt kinderen op bij basisscholen De Dromedaris, De Hoeven, De Peppel en De Triangel. Naast onze dagelijkse activiteiten op locatie en onze speciale vakantie-activiteiten, bieden wij ook externe activiteiten zoals zwemles en muziekles.

Wij zijn een hecht team van professionele opvoeders dat alle moderne kennis over de ontwikkeling van kinderen in huis heeft. Bij bekijken op welke manier wij jouw gezin kunnen ondersteunen in de vraag naar kinderopvang. Wij geven individueel advies op maat. Onze pedagogisch medewerkers zijn goed opgeleid, worden jaarlijks geschoold en hebben allemaal een voorliefde voor het werken met kinderen. Dit stralen zij uit en zorgt mede voor de prettige huiselijke sfeer bij ons. Gun je kind stabiliteit en veiligheid in de opvoedingsomgeving en kies voor onze opvang.

Neem een kijkje op onze website www.dedabbertjes.nl. Staat de informatie die je zoekt er niet bij? Stuur dan een mail of bel ons. We staan je graag te woord.