• Maximaal 32 kinderen
  • Voor kinderen van vier tot en met zeven jaar

Schrijf je in

Deze locatie van bso De Zevensprong noemen wij de Schatkamer. Deze knusse locatie ligt midden in de groene wijk Weezenhof, vlakbij de A73 en grenst direct aan de Prins Clausschool. Hier gaan de kinderen van de groepen 2 en 3 naar toe.

De Schatkamer heeft twee groepsruimtes die we hebben ingericht met verschillende hoeken zoals de bouwhoek, poppenhoek en knutselhoek. Door de huiselijke sfeer voelen kinderen zich hier (snel) thuis en door de kleinschalige opzet hebben is er goed contact tussen ouders, kinderen en pedagogisch medewerkers.

Op de twee grote pleinen staan verschillende speeltoestellen en we hebben veel verschillend buitenmateriaal. De kinderen vinden het ook heerlijk om lekker door de tuinen te struinen.

Naast het buiten spelen maken we iedere week een uitdagend activiteitenprogramma gericht op de leeftijd.

Op maandag, dinsdag en donderdag bieden we ook voorschoolse opvang bij deze locatie. Op woensdag en vrijdag en tijdens de schoolvakanties is deze locatie gesloten en gaan de kinderen naar de hoofdlocatie van De Zevensprong aan Weezenhof 81-06.

Ben je nieuwsgierig geworden, dan nodigen wij je graag uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

Kinderen van Prins Clausschool komen bij ons
Ilja

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Ilja Rikken en ik werk sinds november 2016 bij KION.

Mijn doel is ervoor te zorgen dat mijn locaties voor kinderen, ouders en medewerkers de beste plaats is waar ze kunnen zijn; waar het altijd goed is.

In mijn cluster zijn alle soorten kinderopvang vertegenwoordigd. Een kinderdagverblijf met een baby-, dreumes- en peutergroep, een reguliere peutergroep, een VVE (Voor- en Vroegschoolse) peutergroep binnen een Brede School en een buitenschoolse opvang met drie leeftijdsgerichte locaties waar de mogelijkheid is om kinderen naar judo en turnen te brengen.

Kortom, een rijk en goed aanbod waar bewegen en gezonde voeding hoog in het vaandel staan!

 

Adres

bso De Zevensprong Weezenhof 40
Weezenhof 40-02
6536 DB Nijmegen
LRKP-nummer 928849715

Clustermanager

Openingstijden

Voor school vanaf 7.30 uur (alleen voor Prins Clausschool)

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 8.00 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De schatkamer is top, mijn jongste gaat er graag heen.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.