bso Den Elt

  • Maximaal twintig kinderen in een groep
  • Onderdeel van multifunctioneel centrum 't Hart
Kinderen van basisschool De Reuzepas komen bij ons

Leuk dat je een kijkje neemt op de locatiepagina van buitenschoolse opvang Den Elt.
Wij zijn een kleinschalig kindercentrum waar iedereen elkaar kent. In het totaal kunnen 44 kinderen per dag het centrum bezoeken, verdeeld over twee groepen kinderdagverblijf en één groep buitenschoolse opvang. Ook bieden wij voorschoolse en tussenschoolse opvang. Zeer praktisch en alles onder één dak.

Wij zitten in het mooie MFA ’t Hart en daar werken we samen met diverse partners. Dat geeft extra mogelijkheden op het gebeid van gezamenlijke activiteiten en bij het gebruik van verschillende ruimtes zoals de sporthal, het schoolplein, handenarbeidlokaal, bibliotheek en de peuterspeelruimte.

Onze pedagogisch medewerkers verzorgen zowel de voorschoolse, tussenschoolse als buitenschoolse opvang. Voor het kind is het fijn als het overal bekende personen ziet. Ook de overdracht van kind, ouders, school en opvang kan op deze manier snel en duidelijk verlopen omdat de lijntjes kort zijn. Samen met de kinderen spreken we af wat ze gaan doen na school. Daarnaast werken we met een thema waar de kinderen zelf keuzes voor activiteiten maken.

In de schoolvakanties zijn we de hele dag open en maken we samen met de kinderen een speciaal vakantieprogramma. Uitstapjes horen daar natuurlijk ook bij. Tijdens studiedagen zijn we ook de hele dag open.

Wil je een keer komen kijken, loop gerust even binnen of maak een afspraak. Wij maken graag tijd voor je vrij.