• Veel sport- en spelmogelijkheden
  • Te vinden bij het sportcomplex van voetbalclub Juliana'31
  • Spelen met leeftijdgenoten
  • Maximaal veertig kinderen

Schrijf je in

Bijzonder aan deze locatie is dat hier kinderen komen in de leeftijd van acht tot en met twaalf jaar. Zodra kinderen naar schoolgroep 6 gaan, komen ze van locatie Broeksingel en locatie Zwerfkei naar Drakenfort Broeksingel. Ze hebben hier veel bewegingsruimte en meer verantwoordelijkheid.

De bso is gehuisvest in clubhuis De Stoof van Sportpark De Broeklanden, Juliana '31. Binnen maken we gebruik van de kantine. Hier staat ook een tafeltennistafel waar de kinderen met veel plezier op spelen. Er wordt ook veel gekookt en gebakken en er is veel aandacht voor creatieve activiteiten. Er is een grote overzichtelijke buitenruimte met een kunstgrasveld en veel ruimte voor sport- en spelactiviteiten. We gaan ook regelmatig naar de skatebaan die naast het sportveld ligt. Op deze locatie komen maximaal veertig kinderen tegelijk.

Wil je een keer langskomen om kennis te maken of heb je vragen? Neem contact op met bso-coordinator Mariska van Elteren. Je bent van harte welkom. 

Kinderen van De Komeet en De Tovercirkel komen bij ons

Algemeen

Bij deze bso hebben we een bso-coördinator en een clustermanager. Voor vragen en opmerkingen kun je terecht bij de bso-coördinator.

Maak kennis met de bso-coördinator

Mijn naam is Mariska van Elteren en ik werk sinds 2013 bij KION als pedagogisch medewerker. Vanaf mei 2019 ben ik bso-coördinator.

Ik vind het een uitdaging om het beste uit de medewerkers te halen zodat zij het beste aan de kinderen kunnen geven. Je ‘eigen ik’ ontwikkelen als persoon en als kind staat voorop in de ontwikkeling. 

Heb je vragen over de ontwikkeling van je kind of praktische zaken op de buitenschoolse opvang? Voel je welkom om contact met me op te nemen.

Adres

bso Drakenfort Broekkant
Broekkant 39
6581 AC Malden
LRKP-nummer 339449731

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.30 uur

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 8.00 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De medewerkers zijn altijd vriendelijk en staan voor je klaar als je vragen hebt, mijn zoon vindt het cool op de bso.

Impressie van bso Drakenfort Broekkant

Altijd opvang. Altijd in de buurt.