• Nieuw gebouw met veel faciliteiten binnen en buiten
  • Onderdeel van brede school Broeksingel

Schrijf je in

Buitenschoolse opvang Drakenfort is onderdeel van brede school Broeksingel. Samen met basisschool De Komeet vormen wij een brede school. In de brede school zijn naast basisschool De Komeet ook een peutergroep, een kinderdagverblijf, een sporthal en speelotheek gevestigd. We maken gebruik van alle faciliteiten in dit bijzondere gebouw. Er is een extra speellokaal, grote buitenruimte met voetbalkooi, aula met podium en een groot handenarbeidlokaal.

De bso heeft beschikking over drie grote groepsruimten die met elkaar verbonden zijn. Hier is plaats voor maximaal tachtig kinderen. De groepsruimtes zijn ingericht voor een bepaalde leeftijdsgroep. Kinderen kunnen na melding in hun eigen ruimte en bij hun eigen pedagogisch medewerker, ook gebruik maken van de benedenverdieping en de buitenruimte. 

Wil je een keer langskomen om kennis te maken of heb je vragen? Neem contact op met bso-coordinator Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je bent van harte welkom.

Kinderen van De Komeet en De Tovercirkel komen bij ons

Algemeen

Bij deze bso hebben we een bso-coördinator en een clustermanager. Voor vragen en opmerkingen kun je terecht bij de bso-coördinator.

Maak kennis met de bso-coördinator

Mijn naam is Mariska van Elteren en ik werk sinds 2013 bij KION als pedagogisch medewerker. Vanaf mei 2019 ben ik bso-coördinator.

Ik vind het een uitdaging om het beste uit de medewerkers te halen zodat zij het beste aan de kinderen kunnen geven. Je ‘eigen ik’ ontwikkelen als persoon en als kind staat voorop in de ontwikkeling. 

Heb je vragen over de ontwikkeling van je kind of praktische zaken op de buitenschoolse opvang? Voel je welkom om contact met me op te nemen.

Adres

bso Drakenfort Broeksingel
Broeksingel 86
6581 HB Malden
LRKP-nummer 204355242

Clustermanager

Openingstijden

Voor school van 7.30 tot 8.30 uur

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 8 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Onze twee dochters gaan altijd met veel plezier naar deze bso, ook in de vakanties!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.