• Nieuw gebouw met veel faciliteiten binnen en buiten
  • Onderdeel van brede school Broeksingel

Schrijf je in

Buitenschoolse opvang Drakenfort is onderdeel van brede school Broeksingel. Samen met basisschool De Komeet vormen wij een brede school. In de brede school zijn naast basisschool De Komeet ook een peutergroep, een kinderdagverblijf,  een sporthal en speelotheek gevestigd. We maken gebruik van alle faciliteiten in dit bijzondere gebouw. Er is een extra speellokaal, grote buitenruimte met voetbalkooi, aula met podium en een groot handenarbeidlokaal.

De bso heeft beschikking over drie grote groepsruimten die met elkaar verbonden zijn. Hier is plaats voor maximaal tachtig kinderen. De groepsruimtes zijn ingericht voor een bepaalde leeftijdsgroep. Kinderen kunnen na melding in hun eigen ruimte en bij hun eigen pedagogisch medewerker, ook gebruik maken van de benedenverdieping en de buitenruimte. 

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met bso-coordinator Marieke Goedvriend. Zij werkt sinds november 2007 met veel plezier als pedagogisch medewerker bij KION. Naast haar werkzaamheden als pedagogisch medewerker werkt ze ook als aandachtsfunctionaris pedagogiek. Hierin heeft ze een voortrekkersrol met betrekking tot het pedagogisch klimaat bij verschillende opvanglocaties van KION in Malden. Vanaf februari 2018 werkt ze ook als bso-coördinator en is ze scherp op het welzijn van de medewerkers zodat er voor hen, en daarmee ook voor de kinderen, een klimaat gewaarborgd blijft waarbij je jezelf kan zijn.

Kinderen van De Komeet en De Tovercirkel komen bij ons
Marieke

Algemeen

Bij deze bso hebben we een bso coördinator en een clustermanager. De bso coördinator is het eerste aanspreekpunt voor vragen over de bso.

Maak kennis met de bso-coördinator

Mijn naam is Marieke Goedvriend en ik werk sinds november 2007 met veel plezier als pedagogisch medewerker bij KION. Naast mijn werkzaamheden als pedagogisch medewerker ben ik aandachtsfunctionaris pedagogiek. Hierin heb ik een voortrekkersrol met betrekking tot het pedagogisch klimaat bij de locaties van dit cluster. Vanaf februari 2018 ben ik ook bso coördinator en ben ik scherp op het welzijn van de medewerkers zodat er voor hen, en daarmee ook voor de kinderen, een klimaat gewaarborgd blijft waarbij je jezelf kan zijn.

Adres

bso Drakenfort Broeksingel
Broeksingel 86
6581 HB Malden
LRK-nummer 204355242

Clustermanager

Openingstijden

Voor school van 7.30 tot 8.30 uur

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 8 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Onze twee dochters gaan altijd met veel plezier naar deze bso, ook in de vakanties!

Impressie van bso Drakenfort Broeksingel

Altijd opvang. Altijd in de buurt.