• In basisschool De Vuurvogel
  • Leeftijdgericht activiteitenaanbod

Schrijf je in

Bso Drakesteyn De Schoren is gevestigd in het gebouw van basisschool De Vuurvogel en is voor alle leeftijden en speciaal voor de kinderen vanaf acht jaar. Er is plaats voor zestig kinderen. We hebben een prachtig groot speelplein en de heemtuin en het bos zijn om de hoek. Vooral de grote groep oudste kinderen vermaken zich hier goed. Er is een kookeiland en een boomkast met allerlei natuur en techniek uitdagingen. Voor de jongste kinderen zijn er eigen groepsruimtes.

Deze locatie is op maandag, dinsdag en donderdag in de
schoolweken open en op maandag en dinsdag bieden we ook voorschoolse opvang. Op vrijdag gaan de kinderen naar de hoofdlocatie aan de Veldsingel en op woensdag naar bso Drakenfort aan de Broeksingel. Tijdens de vakanties gaan alle kinderen van de beide Drakesteyn locaties naar deze locatie aan De Schoren.

Voorschoolse opvang bieden we alleen aan kinderen van Vuurvogel 1 bij kinderdagverblijf Drakesteyn in basisschool De Regenboog.

Quote van ouders:

De opvang bij de bso locatie De Schoren in Malden bevalt mijn dochter en ons als ouders zeer goed. Er zijn veel afwisselende speelmogelijkheden en de begeleiding door de medewerkers is kundig en kindgericht. Ook in vakanties is er een leuk, creatief en afwisselend programma. Groetjes,

Mirella Eimers

Kinderen van De Vuurvogel en De Regenboog komen bij ons
Debby

Mijn naam is Debby Eigenhuijsen en ik werk sinds 1999 bij KION.

In de verschillende functies die ik in die jaren heb vervuld, staat steeds weer het belangrijkste centraal: het kind. In alles wat ik doe, wil ik bijdragen aan een leuke dag voor de kinderen en vind ik het belangrijk dat ouders vol vertrouwen hun kinderen bij ons achterlaten.

De pedagogisch medewerkers zijn de ambassadeurs van onze locatie en zij zijn degene die dagelijks bijdragen aan de opvoeding van de kinderen. Het is mijn verantwoordelijkheid om de medewerkers hierin te ondersteunen en hen te bieden wat zij nodig hebben om op een prettige werkdag terug te kunnen kijken.

Ook de samenwerking met school, gemeenten en overige samenwerkingspartners speelt hierin een belangrijke rol. Op deze manier doen we het samen en staat jouw kind bij ons centraal!

Adres

bso Drakesteyn De Schoren
De Schoren 10
6581 DM Malden
LRK-nummer 174122585

Openingstijden

Voor school
ma:     07.30 - 08.30 uur
di:       07.30 - 08.30 uur
woe:   Opvang mogelijk bij bso Drakenfort
vr:       Opvang mogelijk bij bso Drakesteyn Veldsingel

Na school
ma:     15.15 - 18.00 uur 
di:       15.15 - 18.00 uur
woe:   Opvang mogelijk bij bso Drakenfort
do:      15:15 - 18:00 uur
vr:       Opvang mogelijk bij bso Drakesteyn Veldsingel

Schoolvakanties
07.30/8.00 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Leuk team met creatieve ideeen! Kinderen gaan met veel plezier. Zeker tijdens vakanties en studiedagen zijn er leuke activiteiten.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.