• Leeftijdgericht activiteitenaanbod
  • Veel ruimte om buiten te spelen
  • Spelen met leeftijdgenoten

Schrijf je in

Buitenschoolse opvang Drakesteyn bestaat uit drie groepen die zijn ingedeeld naar leeftijd. De groepen bevinden zich aan de achterkant van basisschool De Vuurvogel. Het pand staat aan de rand van het prachtige bosgebied van Malden. De aangrenzende natuur staat bij onze buitenschoolse opvang centraal. Met daarnaast een groot aanbod van spelletjes, speelgoed, knutselmateriaal en leesvoer hoeven de kinderen zich niet te vervelen.

Naast vrij spel bieden wij de kinderen ook leuke activiteiten aan. Zowel binnen als buiten. Aan de voor- en achterkant van het gebouw is een grote open speelplaats met een klimtoestel, een grote zandberg, bankjes en ons speciale Drakenbos. Aansluitend aan de speelplaats is een groot veld waar we ook sporten. De buitenruimte biedt volop uitdaging voor alle leeftijden en is zo ingericht dat alle kinderen er veilig kunnen spelen.

We zijn open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag gaan de kinderen naar bso Drakenfort aan de Broeksingel.

Quote van ouders:

Wij zijn heel blij dat Pim en Stian naar Drakesteyn gaan. De medewerkers zijn zeer betrokken en heel lief voor onze kinderen. Ook de plek van de opvang is prettig, aan de bosrand met lekker veel groen en ruimte. Ook de kleinschaligheid maakt dit een persoonlijke en prettige opvang! Ga zo door!

Kinderen van De Vuurvogel en De Regenboog komen bij ons
Debby

Mijn naam is Debby Eigenhuijsen en ik werk sinds 1999 bij KION.

In de verschillende functies die ik in die jaren heb vervuld, staat steeds weer het belangrijkste centraal: het kind. In alles wat ik doe, wil ik bijdragen aan een leuke dag voor de kinderen en vind ik het belangrijk dat ouders vol vertrouwen hun kinderen bij ons achterlaten.

De pedagogisch medewerkers zijn de ambassadeurs van onze locatie en zij zijn degene die dagelijks bijdragen aan de opvoeding van de kinderen. Het is mijn verantwoordelijkheid om de medewerkers hierin te ondersteunen en hen te bieden wat zij nodig hebben om op een prettige werkdag terug te kunnen kijken.

Ook de samenwerking met school, gemeenten en overige samenwerkingspartners speelt hierin een belangrijke rol. Op deze manier doen we het samen en staat jouw kind bij ons centraal!

Adres

bso Drakesteyn Veldsingel
Veldsingel 2
6581 TC Malden
LRK-nummer 111182657

Openingstijden

Voor school
ma:     07.30 - 08.45 uur
di:       07.30 - 08.45 uur
woe:   07.30 - 08.45 uur
do:      07.30 - 08.45 uur
vr:       07.30 - 08.45 uur

Na school
ma:     15.15 - 18.00 uur
di:       15.15 - 18.00 uur
woe:   12.15 - 18.00 uur 
do:      15.15 - 18.00 uur
vr:       15.15 - 18.00 uur

Schoolvakanties
08.00 - 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Een groot compliment voor de pedagogisch medewerkers. Ze zijn vriendelijk, flexibel en professioneel. Ze staan altijd klaar voor vragen en kunnen goed meegaan in de diverse ontwikkelingsfasen/eigenaardigheden van de kinderen.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.