bso Drakesteyn Veldsingel 2

  • Leeftijdgericht activiteitenaanbod
  • Veel ruimte om buiten te spelen
  • Spelen met leeftijdgenoten
Kinderen van De Vuurvogel en De Regenboog komen bij ons

Buitenschoolse opvang Drakesteyn bestaat uit twee groepen die zijn ingedeeld naar leeftijd. De twee groepen bevinden zich aan de achterkant van basisschool De Vuurvogel. Met een groot aanbod van spelletjes, speelgoed, knutselmateriaal en leesvoer hoeven de kinderen zich niet te vervelen.

Naast vrij spel bieden wij de kinderen ook leuke activiteiten aan. Zowel binnen als buiten. Aan de voor- en achterkant van het gebouw is een grote open speelplaats met een klimtoestel, een grote zandberg, bankjes en ons speciale Drakenbos. Aansluitend aan de speelplaats is een groot veld waar we ook sporten. De buitenruimte biedt volop uitdaging voor alle leeftijden en is zo ingericht dat alle kinderen er veilig kunnen spelen.

We zijn open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag gaan de kinderen naar bso Drakenfort aan de Broeksingel.

Voorschoolse opvang bieden we aan in basisschool De Regenboog bij kinderdagverblijf Drakesteyn.

We zijn open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag gaan de kinderen naar bso Drakenfort aan de Broeksingel.

Quote van ouders:

Onze kinderen Pim en Stian Cooiman gaan wekelijks naar Drakensteyn in Malden.

Wij zijn heel blij dat onze kinderen naar Drakensteyn gaan. De medewerkers zijn zeer betrokken en heel lief voor onze kinderen. Ook de plek van de opvang is prettig, aan de bosrand met lekker veel groen en ruimte. Ook de kleinschaligheid maakt dit een persoonlijke en prettige opvang! Ga zo door!