• Onderdeel van voorzieningenhart 't Hert
  • Een groep voor kinderen van 4 t/m 12 jaar
  • Extra aandacht voor taal- en spraakontwikkeling
  • Onderdeel van Brede School het Kleurrijk

Schrijf je in

Buitenschoolse opvang Het Kleurrijk is kleinschalig van opzet met twee basisgroepen op maandag, dinsdag en donderdag.

We maken gebruik van twee lokalen op de begane grond van voorzieningenhart 't Hert:  het technieklokaal en de algemene ruimte. In de wintermaanden gebruiken we ook de sportzaal. Buitenspelen doen we bij de speeltuin in de buurt én op de speelplaats op het dak. Kinderen van de bso kunnen ook deelnemen aan activiteiten die georganiseerd worden door het Activiteitenplein van Bindkracht10 in het voorzieningencentrum.

Op studiedagen bieden wij buitenschoolse opvang voor de kinderen die normaal op die middag komen. Als er plaats is, kunnen ook andere kinderen tijdens studiedagen bij ons terecht.

Voorzieningenhart 't Hert huisvest veel organisaties zoals Bindkracht10, het Centrum voor Jeugd en Gezin, GGD-consultatiebureau, een logopedist en natuurlijk Brede School het Kleurrijk. Het is het hart van de wijk en we zijn blij daar onderdeel van te zijn.

Kinderen van het Kleurrijk komen bij ons
Thomas

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Thomas Hooft en ik werk sinds juli 2022 bij KION.

Mijn grootste genoegdoening is als ik zie dat kinderen lekker in hun vel zitten, leuke activiteiten aan het doen zijn en het goed naar hun zin hebben.

Bij mijn locaties werken betrokken en kundige pedagogisch medewerkers. De samenwerking met basisschool en ROC is van groot belang en de buitenspeelruimtes geven extra dimensie aan de dagelijkse opvang.

Adres

bso Het Kleurrijk
Thijmstraat 40
6531 CS Nijmegen
LRK-nummer 125981892

Clustermanager

Openingstijden

Na school
ma:     15.00 - 18.00 uur
di:       15.00 - 18.00 uur 
woe:    gesloten
do:       15.00 - 18.00 uur
vr:        gesloten

Schoolvakanties
bij bso De Wieken

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Fijne kleinschalige opvang bij Het Kleurrijk!

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer