• Onderdeel van voorzieningenhart 't Hert
  • Twee groepen, maximaal 34 kinderen
  • Extra aandacht voor taal- en spraakontwikkeling
  • Onderdeel van brede school het Kleurrijk

Schrijf je in

Bso het Kleurrijk is kleinschalig van opzet met twee groepen waar samen maximaal 32 kinderen komen op maandag, dinsdag en donderdag.

We maken gebruik van twee lokalen op de begane grond. Het ene is het handarbeidlokaal van school en het andere is het muzieklokaal, wat we volledig anders inrichten. De kinderen maken ook gebruik van de speelplaats op het dak en bij slecht weer van  het speellokaal van basisschool het Kleurrijk. Soms wisselen we kinderen uit met het activiteitenplein van voorzieningencentrum 't Hert.

Op minder drukke dagen zoals woensdag en vrijdag en in de schoolvakanties zijn er voldoende mogelijkheden bij bso De Wieken aan de Floraweg of bij bso Bink aan het Jagerspad, waar we mee samenwerken.

Op maandag, dinsdag en donderdag bieden we voorschoolse opvang van 7.30 tot 8.30 uur.

Op de meeste studiedagen bieden wij de hele dag gratis buitenschoolse opvang voor díe kinderen, die normaal die middag komen.

Voorzieningenhart 't Hert huisvest veel organisaties zoals het Centrum voor Jeugd en Gezin, GGD, consultatiebureau en een logopediste en natuurlijk Brede School het Kleurrijk. Het is het hart van de wijk en we zijn blij daar onderdeel van te zijn.

Kinderen van het Kleurrijk komen bij ons
Thera

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Thera Voshaar en ik werk bij KION sinds 1997.

Ik krijg voldoening als ik kinderen en medewerkers een geweldige dag kan bezorgen, iedere dag weer. Met zijn allen een fijne sfeer neerzetten en er zijn voor kinderen en ouders/verzorgers.

Elke locatie heeft zijn eigen pluspunten. Zo heeft Spoenk een groene omgeving met moestuin en kippen. Bij De Berenboot worden we steeds flexibeler en bewegen kinderen veel met yoga en gym. Bij het Kleurrijk is de doorgaande lijn met school heel duidelijk: voor de peuters via het programma Pyramide en bij de buitenschoolse opvang in een kleine gezellige groep met persoonlijke aandacht en leuke activiteiten.

Adres

bso het Kleurrijk
Thijmstraat 40
6531 CS Nijmegen
LRKP-nummer 125981892

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.30 uur

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 8.00 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Fijn kleinschalige opvang bij Het Kleurrijk!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.