• Bij basisschool De Oversteek
  • Vijf groepen
  • Struinen met de Vossen
  • Warme maaltijd mogelijk
  • Elke dag een creatieve en/of sportieve activiteit

Schrijf je in

Bso Jump bestaat uit vijf verticale groepen voor kinderen van 4 tot ongeveer 8 jaar, met ieder maximaal twintig kinderen.
Kinderen vanaf acht jaar gaan naar bso De Sprong aan de Stationsstraat.

We zitten op de eerste verdieping van de dependance van voorzieningenhart De Klif aan de Griftdijk. Hier is ook ons kinderdagverblijf. We hebben een eigen kooklokaal, een atelier en we maken soms gebruik van de gymzaal van basisschool De Oversteek. We bieden diverse activiteiten aan, zoals koken, timmeren, schilderen en struinen in de omgeving met de Vossen.

Buiten spelen we op onze twee ruime speelpleinen en we gaan vaak naar een speeltuin in de buurt. Daar is onder andere een skatebaan en een klimboom te vinden. We bieden opvang van maandag tot en met donderdag na school en tijdens vakanties hele dagen, Op vrijdag kunnen de kinderen naar bso Ondersteboven.

Warme maaltijd

Om 17 uur kunnen kinderen op aanvraag bij ons een warme maaltijd eten met hun vriendjes en vriendinnetjes. Zo wordt samen eten een feestje. Je kunt je kind structureel aanmelden voor de warme maaltijd, maar het kan ook op de dag zelf als het een keer zo uitkomt. Dit kun je eenvoudig kenbaar maken door een bericht in het Ouderportaal. 

Kindercentrum Jump is een afhaallocatie voor de verse maaltijden van KION aan Tafel.

Kinderen van basisschool De Oversteek en SamSam komen bij ons. Op aanvraag kunnen wij ook kinderen van De Windroos ophalen.
Trui

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Trui de Klein en ik werk sinds 1983 in de kinderopvang.

Het mooist vind ik het als de sfeer bij de locaties relaxed – dynamisch is: er gebeurt van alles, kinderen hebben een sprankelende dag, ouders nemen een tevreden en moegespeeld kind mee naar huis, medewerkers voelen zich hier fijn. Daar zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor.

In mijn cluster werkt het team fijn samen en staat open voor wensen, vernieuwingen en plezier! Er is ruimte voor de kinderen. Letterlijk betekent dit ‘licht’. Figuurlijk betekent dit ‘er kan veel’. En we gaan dagelijks naar buiten!

Adres

bso Jump
Griftdijk 91
6515 AE Nijmegen
LRKP-nummer 329312868

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.30 uur (bij bso Ondersteboven in De Klif)

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 7.30/8.00 uur tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Het aanbieden van de warme maaltijd is een uitkomst nu mijn kind 's avonds sport. Heel erg fijn dat dit kan.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.