• Zwemles tijdens bso
  • Tuinieren in de bloementuin
  • Gezonde en verse maaltijden van KION aan Tafel
  • Voor kinderen van De Muze van 4-9 jaar

Schrijf je in

Heerlijk spelen in de tuin, je uitleven in binnenspeelruimte de Jungle, rustig in een hoek van de bank een boek lezen of je zwemdiploma halen in bso-tijd, bij Kameleon voelt elk kind zich thuis. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd en de activiteiten sluiten aan bij de ontwikkeling en interesses van de kinderen.

Activiteiten bso

Er is weinig fijner dan buitenspelen. Dus zodra het even kan, zijn we in de bloementuin te vinden. Verder kunnen kinderen rennen, tikkertje doen en voetballen, maar er staan ook twee grote tafels die we gebruiken om te knutselen, spelletjes te doen of om lekker even een boekje aan te lezen. Als het geen weer is om naar buiten te gaan, kunnen de kinderen hun energie kwijt in de Jungle, een ruimte vol spannende verstopplekken, klimmogelijkheden en zachte matten. Daarnaast kunnen kinderen in de groepsruimte binnen ervoor kiezen om rustig een boek te lezen op de bank of bijvoorbeeld met leeftijdsgenootjes een spel te spelen.

Zwemles Erica Terpstrabad

Samen met je klasgenootjes je zwemdiploma halen tijdens bso-tijd, bij Kameleon kan het! Op dinsdag is er de mogelijkheid om mee te doen met zwemles in het Erica Terpstrabad. Een pedagogisch medewerker haalt de kinderen die hieraan meedoen op bij school en brengt ze naar het zwembad. Je kunt aan het eind van de dag je kind hier ophalen.

De locatie Elzenstraat

Buitenschoolse opvang Kameleon Elzenstraat zit in een prachtig pand op de hoek van de Elzenstraat en de Van ’t Santstraat in Nijmegen-Oost. Op deze locatie vind je ook kinderdagverblijf Kameleon en peutergroep ’t Snuffeltje. Als de kinderen de overstap maken van kinderdagverblijf of peutergroep naar de basisschool en buitenschoolse opvang, blijven ze in een vertrouwde omgeving. Zo wennen ze sneller aan de overstap naar het schoolleven. Vanaf ongeveer 9 jaar gaan ze naar Kameleon Limoslaan, deze locatie is aangepast aan de interesses en ontwikkeling van oudere basisschoolkinderen. Zo blijft de bso de hele basisschooltijd een geweldige plek om naartoe te gaan.

KION aan Tafel

Na een drukke dag ook nog een gezonde maaltijd op tafel zetten is tegenwoordig heel makkelijk. Met KION aan Tafel kun je wanneer je je kind ophaalt op maandag, dinsdag of donderdag meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem.  

Marleen

Maak kennis met de clustermanager

 

Ik ben Marleen van Uden en werk sinds januari 2019 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om in vertrouwen en verbondenheid ruimte aan elke medewerker te bieden om het beste uit zichzelf te halen.

Ik geniet enorm van successen van kinderen en medewerkers. Elke leeftijd heeft zijn charmes. Een baby die zich voor het eerst kan omrollen. De peuter die samen leert spelen. Schoolkinderen die technieken en vaardigheden met ieders karakter eigen maken en de pedagogisch medewerker die daarvan kan genieten, zorgt voor een lach op mijn gezicht.

Adres

bso Kameleon Elzenstraat
Elzenstraat 2
6523 EV Nijmegen
LRKP-nummer 223852788

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.30 uur

Na school tot 18.00/18.30 uur

Vakanties 8.00 tot 18.00/18.30 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De pedagogisch medewerkers zijn altijd zo enorm positief, creatief en vriendelijk!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.