bso Kloek

  • Instroomgroep voor kinderen van 4 t/m 6 jaar
  • Tweede groep voor kinderen van 7 t/m 12 jaar
  • Aandeel kinderen in activiteitenaanbod
  • Veel buitenspelen en bouwkeet met atelier
  • Onder één dak met kdv en peutergroepen
Kinderen van basisschool Klein Heyendaal komen bij ons

Onze buitenschoolse opvang zit samen met het kinderdagverblijf en de peutergroep in één gebouw. Lekker makkelijk. Omdat bso-tijd vrije tijd is voor kinderen werken wij met zo min mogelijk regels en afspraken. Samen met hen bedenken wij thema’s en sluiten daar met de activiteiten op aan. Kinderen hebben de keuze om daaraan deelnemen of zelf te bepalen wat ze doen.

Veel kinderen kiezen ervoor om lekker buiten te spelen. Wij juichen dat toe omdat we dat erg belangrijk vinden. We gebruiken het schoolplein en het grasveld tegenover ons gebouw of de speeltuin van het kindercentrum.
Als kinderen graag een moment van rust nodig hebben dan is daar natuurlijk ruimte voor. Na een intensieve schooldag heeft een kind soms behoefte aan een boek of extra aandacht van de pedagogisch medewerker.

Wij werken met het programma ‘gezonde start’ en daarom krijgen de kinderen na school fruit en groente met een heerlijk glas gekoeld water of thee.

Ben je enthousiast geraakt om met je kind een kijkje te komen nemen dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding.

Kindercentrum Kloek is een afhaallocatie voor de verse maaltijden van KION aan Tafel.