• Je kind kiest wat hij of zij wil doen
  • Leuk vakantieprogramma
  • Veel buitenspelen op het schoolplein of in de speeltuin
  • Een vertrouwde omgeving in kindercentrum Kloek
  • Leeftijdsgericht aanbod

Schrijf je in

Buitenschoolse opvang Kloek zit tegenover basisschool Klein Heyendaal. Je kind kan in een vertrouwde omgeving met bekende gezichten bijkomen van een drukke schooldag. We bieden uiteenlopende activiteiten die we samen met de kinderen van de KION Kinderraad van Kloek bedenken. Bij kindercentrum Kloek komen veel kinderen uit Heijendaal, Galgenveld, Groenewoud en Heilig Landstichting. 

Ruimte voor elk kind

Bij bso Kloek is er alle ruimte voor je kind om op zijn of haar manier bij te komen van de dag. We stimuleren kinderen om buiten te spelen. Op het speelplein staat een bouwkeet met een atelier erin waar je kind zijn of haar creativiteit de vrije loop kan geven. Wil je kind zich liever even terugtrekken met een boek op de bank, buitenspelen op het schoolplein met klasgenoten of volgt hij een activiteit die op school wordt georganiseerd? Geen probleem, het is allemaal mogelijk.

Het vakantieprogramma van KION

We maken van elke vakantie een groot feest. Elke dag organiseren we weer iets anders: boulderen, speurtochten, hindernisbanen, voetbaltoernooien, bouwmiddagen, schildercursussen en nog veel meer. De grotere evenementen organiseren we samen met andere KION-locaties. 

Gezonde kinderopvang

We werken met het programma ‘Gezonde start’. Dat betekent onder andere dat we kritisch zijn op ons voedingsbeleid. Een aantal pedagogisch medewerkers heeft scholing gehad op dit gebied. Deze medewerkers nemen regelmatig de producten die we je kind aanbieden onder de loep. Na school krijgt je kind groente of fruit en een beker water. Daarnaast moedigen we buitenspelen aan. We maken hiervoor gebruik van de speelplaats van Kloek, het schoolplein van Klein Heyendaal en het grasveld naast de bso. 

Onderdeel van kindercentrum Kloek

De buitenschoolse opvang zit in hetzelfde gebouw als het kinderdagverblijf. Hierdoor is het een vertrouwde plek wanneer je kind naar school gaat. Je kind kent de gezichten, het gebouw en de sfeer. Dit maakt de overgang naar school makkelijker. Daarnaast kun je als je meerdere kinderen hebt, ze allemaal op dezelfde plek ophalen. 

KION aan Tafel

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met KION aan Tafel kun je wanneer je je kind ophaalt op maandag, dinsdag of donderdag meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door Blixem

Kinderen van basisschool Klein Heyendaal komen bij ons
Chantal

Maak kennis met de interim clustermanager

 

Mijn naam is Chantal Ariëns, interim clustermanager kindercentrum Kloek.

'Believe, Achieve, Become' is mijn lijfspreuk. Mijn streven is om kinderen tot bloei te laten komen om zo de beste versie van zichzelf te kunnen zijn. In mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang in binnen- en buitenland ben ik onder andere verantwoordelijk geweest voor de groei van zes locaties. Nu ben ik tot het einde van het jaar bij KION aan de slag bij Kloek, een geweldige locatie met oneindig veel mogelijkheden en een fantastisch team!

Kindercentrum Kloek met kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang is uniek door haar ligging in een prachtig deel van Nijmegen, op loopafstand van school en met zeer goede faciliteiten. Onze ruimtes zijn licht en modern en het aanbod aan activiteiten voor jonge en wat oudere kinderen is zeer divers!

Adres

bso Kloek
Prof. de L. Wendelsstraat 29
6524 RL Nijmegen
LRKP-nummer 217897253

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
Dagelijks: 7.30 - 8.45 uur

Na school 
ma:      15.15 - 18.00 uur
di:        15.15 - 18.00 uur
woe:    12.30 - 18.00 uur
do:       15.15 - 18.00 uur
vrij:      12.00 - 18.00 uur
Op aanvraag tot 18.30 uur

Vakanties
Dagelijks: 8.00 - 18.00 uur
Op aanvraag vanaf 7.30 uur

Ook op dit adres

Altijd opvang. Altijd in de buurt.