• Voor kinderen van 4 tot 12 jaar
  • In voorzieningenhart De Klif
  • Twee keer per jaar theatervoorstellingen
  • Veel verschillende activiteiten
  • Instroomgroep voor kinderen die net naar school gaan

Schrijf je in

De ingang van de buitenschoolse opvang is een beetje verscholen aan de andere kant van voorzieningenhart De Klif. De buitenschoolse opvang zit hier samen met peutergroep en kinderdagverblijf Ondersteboven. Hier is ook basisschool De Oversteek, de bibliotheek, GGD, jongerencentrum Bindkracht10 en De Lindenberg

Er zijn 5 verticale groepen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Na schooltijd spelen de kinderen in rode en gele KION hesjes op het schoolplein. Daarna gaan ze naar binnen en kiezen hun eigen programma.

De kinderen starten altijd in hun vaste basisgroep met kinderen en pedagogisch medewerkers die ze kennen waarna ze kiezen aan welke activiteit ze mee willen doen. 

De theaterliefhebbers spelen bij de theaterclub. Houdt je kind meer van knutselen? Dan kan hij of zij aansluiten bij een creatieve activiteit. Is hij of zij toch liever actief bezig? Dan kan je kind meedoen met sport en spel. Bij natuur en techniek trekken we erop uit of we gaan verschillende dingen onderzoeken. Heeft je kind even geen zin om mee te doen aan de activiteit, dan kan hij of zij altijd vrij spelen in één van onze speelhoeken. 

We vinden het belangrijk dat kinderen kunnen kiezen wat ze zelf het allerleukst vinden en dat ze samen met hun vriendjes kunnen spelen. 

Ben je op zoek naar een buitenschoolse opvang waar jouw kind zich op veel verschillende manier kan ontspannen na een drukke schooldag? Kom dan eens kijken bij bso Ondersteboven. We geven je graag een vrijblijvende rondleiding.

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Kinderen van De Oversteek en Samsam komen bij ons
Trui

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Trui de Klein en ik werk sinds 1983 in de kinderopvang.

Het mooist vind ik het als de sfeer bij de locaties relaxed – dynamisch is: er gebeurt van alles, kinderen hebben een sprankelende dag, ouders nemen een tevreden en moegespeeld kind mee naar huis, medewerkers voelen zich hier fijn. Daar zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor.

In mijn cluster werkt het team fijn samen en staat open voor wensen, vernieuwingen en plezier! Er is ruimte voor de kinderen. Letterlijk betekent dit ‘licht’. Figuurlijk betekent dit ‘er kan veel’. En we gaan dagelijks naar buiten!

Adres

bso Ondersteboven
Pijlpuntstraat 1
6515 DJ Nijmegen
LRK-nummer 130168026

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:     07.30 - 08.45 uur
di:       07.30 - 08.45 uur
woe:   07.30 - 08.45 uur
do:      07.30 - 08.45 uur
vr:       07.30 - 08.45 uur
Opvang vanaf 07.00 uur is mogelijk op aanvraag
Op woensdag opvang bij bso Jump

Na school 
ma:     15.00 - 18.00 uur
di:       15.00 - 18.00 uur
woe:   12.15 - 18.00 uur
do:      15.00 - 18.00 uur
vr:       12.00 - 18.00 uur
Opvang tot 18.30 uur mogelijk op aanvraag

Schoolvakanties
08.00 - 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Wij zijn zeer tevreden over de medewerkers en door het aanbod aan theater/musicalvoorstellingen en hiervoor te repeteren vindt onze dochter het hier geweldig.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.