bso Ondersteboven

  • Voor kinderen van 4 tot 9 jaar
  • Outdoorgroep De Landrovers
  • Theaterclub en moestuin
  • Aparte vakantie-activiteiten
  • Tuin met verstoptunnel én klimhuis
Kinderen van De Oversteek en Samsam komen bij ons

Aan de achterkant van voorzieningenhart De Klif spelen kinderen van bso Ondersteboven in oranje T-shirts. Dat zijn de kinderen van outdoorgroep De Landrovers die gaan struinen in de natuur. De tuin heeft een verstoptunnel zitten én een klimhuis. Voor de theaterliefhebbers is er de theaterclub. Binnen bij de bso zijn de kinderen bezig met hun huiswerk, ze tekenen, lezen een boek of maken hun huiswerk.

We vinden het belangrijk dat kinderen veel buiten zijn en allemaal samen spelen. We hebben zes groepen voor kinderen van vier tot negen jaar. Oudere kinderen gaan naar bso Jump-Ondersteboven aan de Stationsstraat bij de voetbalvelden van OSC.

De bso zit samen met peutergroep en kinderdagverblijf Ondersteboven in hetzelfde pand. We werken als kindercentrum samen basisschool De Oversteek, basisschool de Uitdaging, de bibliotheek, de GGD, jongerencentrum Tandem en De Lindenberg.

Ben je op zoek naar een buitenschoolse opvang waar jouw kind veel buiten kan zijn? Kom dan eens kijken bij bso Ondersteboven. We geven je graag een vrijblijvende rondleiding.