• Voor kinderen van groep 1 en 2
  • In voorzieningenhart De Klif
  • Veel verschillende activiteiten
  • Instroomgroep voor kinderen die net naar school gaan

Schrijf je in

Bso Ondersteboven in Nijmegen Noord

Buitenschoolse opvang Ondersteboven maakt deel uit van voorzieningenhart De Klif in Nijmegen Noord. De ingang van de buitenschoolse opvang is een beetje verscholen aan de andere kant van De Klif. In dit gebouw vind je ook kinderdagverblijf Ondersteboven, basisschool De Oversteek, de bibliotheek, GGD, jongerencentrum Bindkracht10 en De Lindenberg

Buitenschoolse opvang voor groep 1 en 2

Bso Ondersteboven, bso Jump en bso De Sprong horen bij elkaar. Bij bso Ondersteboven komen kinderen van groep 1 en 2; Bij bso Jump komen kinderen van groep 3, 4 en 5 en bij bso De Sprong komen kinderen vanaf groep 6. De kinderen blijven het hele schooljaar in dezelfde groep. Na de zomervakantie gaan de kinderen naar de nieuwe locatie die bij hun leergroep hoort. We werken binnen de locaties met verticale groepen. Bij bso Ondersteboven hebben we 4 verticale groepen voor kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool.

Een dag bij bso Ondersteboven

De pedagogisch medewerkers halen je kind op van school en neemt hem of haar mee naar de bso. De kinderen starten altijd in hun vaste groep. Ze eten en drinken samen wat en praten over wat ze die dag hebben beleefd. Daarna kan je kind vrij kiezen wat hij of zij wil doen. We vinden het belangrijk dat kinderen kunnen doen wat ze zelf het leukste vinden en dat ze samen met hun vrienden kunnen spelen. 

Vraag een rondleiding aan

Ben je op zoek naar een buitenschoolse opvang waar jouw kind zich op veel verschillende manier kan ontspannen na een drukke schooldag? Kom dan eens kijken bij bso Ondersteboven. We geven je graag een vrijblijvende rondleiding.

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Kinderen van De Oversteek en Samsam komen bij ons
Trui

Maak kennis met de clustermanagers

 

Wij zijn Trui de Klein en Yvette van Oort. Wij dragen samen de verantwoordelijkheid voor kindercentrum Jump, kindercentrum Ondersteboven en bso De Sprong

Beiden werken we al (heel) lang in de kinderopvang. En beiden vinden we ons werk boeiend, leuk en uitdagend. We vinden het belangrijk dat kinderen, ouders en medewerkers zich fijn voelen bij onze locaties. Dit realiseren we door te kijken, luisteren en te bespreken. We dragen zorg voor een ontspannen sfeer waarin ieder zijn/haar rol en verantwoordelijkheid heeft en neemt.

We genieten van de momenten met de kinderen! Kinderen kunnen ontwapenend zijn, ontroerend soms. Ze laten ons lachen en nadenken over hoe we het voor hen nóg leuker kunnen maken. Met de pedagogisch medewerkers hebben we regelmatig overleg. We zorgen ervoor dat zij zich gezien en gehoord voelen, zodat zij vanuit hun eigen ervaring de kinderen en ouders horen en zien.

De verschillende locaties hebben hun eigen sfeer en energie. We werken waar mogelijk samen. Zo bundelen we de krachten en inspireren we elkaar. Wat voor ons het allerbelangrijkste is, is dat de kinderen met plezier naar onze locaties komen. Dat ze de ruimte voelen om zichzelf te zijn, zich te ontwikkelen in hun eigen tempo en op hun eigen manier. Als ouder/verzorger kun je je kind met een gerust hart bij ons achterlaten.

Adres

bso Ondersteboven
Pijlpuntstraat 1
6515 DJ Nijmegen
LRK-nummer 130168026

Openingstijden

Voor school
ma:     07.30 - 08.45 uur
di:       07.30 - 08.45 uur
woe:   07.30 - 08.45 uur
do:      07.30 - 08.45 uur
vr:       07.30 - 08.45 uur
Opvang vanaf 07.00 uur is mogelijk op aanvraag
Op woensdag opvang bij bso Jump

Na school 
ma:     15.00 - 18.00 uur
di:       15.00 - 18.00 uur
woe:   12.15 - 18.00 uur
do:      15.00 - 18.00 uur
vr:       12.00 - 18.00 uur
Opvang tot 18.30 uur mogelijk op aanvraag

Schoolvakanties
08.00 - 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Wij zijn zeer tevreden over de medewerkers en door het aanbod aan theater/musicalvoorstellingen en hiervoor te repeteren vindt onze dochter het hier geweldig.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.