• Voor kinderen van 4 tot 9 jaar
  • Outdoorgroep De Landrovers
  • Theaterclub en moestuin
  • Aparte vakantie-activiteiten
  • Tuin met verstoptunnel én klimhuis

Schrijf je in

De ingang van de buitenschoolse opvang is een beetje verscholen aan de andere kant van voorzieningenhart De Klif. Kinderen in oranje T-shirts, de outdoorgroep De Landrovers, gaan samen met pedagogisch medewerkers struinen in de natuur. In de tuin spelen andere kinderen in de verstoptunnel of zitten in het klimhuis. Binnen is ruimte om te tekenen, een boek te lezen of huiswerk te maken. De theaterliefhebbers spelen bij de theaterclub en we bieden nieuwe activiteiten in de vorm van een serie workshops.

We vinden het belangrijk dat kinderen lekker buiten kunnen zijn en samen spelen. We hebben zes groepen voor kinderen van vier tot en met acht jaar. Worden de kinderen ouder dan stromen ze door naar bso Jump-Ondersteboven aan de Stationsstraat bij de voetbalvelden van OSC.

De buitenschoolse opvang zit samen met peutergroep en kinderdagverblijf Ondersteboven in voorzieningenhart De Klif. Hier zijn ook de basisscholen De Oversteek en De Uitdaging, de bibliotheek, GGD, jongerencentrum Tandem en De Lindenberg. Allemaal leuke organisaties waar we veel mee samen werken.

Ben je op zoek naar een buitenschoolse opvang waar jouw kind zich op veel verschillende manier kan ontspannen na een drukke schooldag? Kom dan eens kijken bij bso Ondersteboven. We geven je graag een vrijblijvende rondleiding.

Kinderen van De Oversteek en Samsam komen bij ons
Iris

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Iris van Dinteren.

Ik werk sinds januari 2017 bij KION en mijn grootste uitdaging is om een prettige, veilige sfeer te creëren waardoor kinderen zich op een leuke en uitdagende manier en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Het kindercentrum is recent verbouwd en opgefrist. Bij het kinderdagverblijf bieden we muziekles, babymassage en peuteryoga en voor de peuters is er Uk & Puk. Bij de buitenschoolse opvang doen we workshops, hebben we een theater-bso (in het theater van De Klif) én een natuur-bso, dus voor elk wat wils.

Adres

bso Ondersteboven
Pijlpuntstraat 1
6515 DJ Nijmegen
LRKP-nummer 130168026

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.45 uur

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 8.00 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Wij zijn zeer tevreden over de medewerkers en door het aanbod aan theater/musicalvoorstellingen en hiervoor te repeteren vindt onze dochter het hier geweldig.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.