• Voor kinderen van groep 1 en 2
  • In voorzieningenhart De Klif
  • Veel verschillende activiteiten
  • Instroomgroep voor kinderen die net naar school gaan

Schrijf je in

Bso Ondersteboven in Nijmegen Noord

Buitenschoolse opvang Ondersteboven maakt deel uit van voorzieningenhart De Klif in Nijmegen Noord. De ingang van de buitenschoolse opvang is een beetje verscholen aan de andere kant van De Klif. In dit gebouw vind je ook kinderdagverblijf Ondersteboven, basisschool De Oversteek, de bibliotheek, GGD, jongerencentrum Bindkracht10 en De Lindenberg

Buitenschoolse opvang voor groep 1 en 2

Bso Ondersteboven, bso Jump en bso De Sprong horen bij elkaar. Bij bso Ondersteboven komen kinderen van groep 1 en 2; Bij bso Jump komen kinderen van groep 3 en 4 en bij bso De Sprong komen kinderen vanaf groep 5. De kinderen blijven het hele schooljaar in dezelfde groep. Na de zomervakantie gaan de kinderen naar de nieuwe locatie die bij hun leergroep hoort. 

Een dag bij bso Ondersteboven

De pedagogisch medewerkers halen de kinderen op van school. De kinderen starten in hun vaste basisgroep waar ze samen wat eten en drinken en praten over wat ze die dag hebben beleefd. Daarna kiest je kind wat het wil doen. We vinden het belangrijk dat kinderen kunnen doen wat ze zelf het leukste vinden en dat ze samen kunnen spelen. 

Vraag een rondleiding aan

Ben je op zoek naar buitenschoolse opvang waar jouw kind zich op veel verschillende manier kan ontspannen na een drukke schooldag? Kom dan eens kijken bij bso Ondersteboven. We geven je graag een vrijblijvende rondleiding.

Kinderen van De Oversteek en Samsam komen bij ons
Lieke

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Lieke Aldenhoven en werk sinds september bij KION.

We bieden 'opvang voor de toekomst'. Kinderen groeien op in een duurzame omgeving met aandacht voor de natuur en voor elkaar. In een prachtig nieuw en licht Kindcentrum aan de Waal vinden zij rust en de uitdaging om te zijn wie ze zijn en te worden wie ze willen worden. Hierbij worden ze begeleid door een team van zorgzame en gedreven pedagogisch medewerkers. Door de nauwe samenwerking met de basisschool zorgen we samen voor een doorgaande lijn in de ontwikkeling van de kinderen.

Een veilige omgeving creëren waarin medewerkers én kinderen zichzelf volledig kunnen ontwikkelen is voor mij de grootste uitdaging in mijn werk. Ervoor zorgen dat ouders hun kinderen met het volste vertrouwen naar ons brengen is iedere dag weer opnieuw mijn doel. Ik ben een verbinder en ga graag met iedereen het gesprek aan. Mijn deur staat altijd open.

Adres

bso Ondersteboven
Pijlpuntstraat 1
6515 DJ Nijmegen
LRK-nummer 130168026

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
Elke dag van 07.30 - 08.30 uur.
Opvang vanaf 07.00 uur is mogelijk op aanvraag.

Na school 
ma:     15.00 - 18.00 uur
di:       15.00 - 18.00 uur
woe:   12.15 - 18.00 uur
do:      15.00 - 18.00 uur
vr:       12.00 - 18.00 uur

Schoolvakanties
08.00 - 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Wij zijn zeer tevreden over de medewerkers en door het aanbod aan theater/musicalvoorstellingen en hiervoor te repeteren vindt onze dochter het hier geweldig.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer