• Veel buitenspeelmogelijkheden
  • Gevestigd in basisschool Op Weg
  • Twee groepen, één voor kinderen tot zeven jaar en één voor de oudere kinderen

Schrijf je in

De bso zit samen met de peutergroep en het kinderdagverblijf in een aparte vleugel bij basisschool Op Weg. Samen vormen we kindercentrum Op Weg.
In de omgeving zijn er veel buitenspeelmogelijkheden. We hebben een eigen buitenspeelruimte en we maken gebruik van het aangrenzende schoolplein. Daarnaast zijn er diverse speeltuinen, zoals de Speulplek, een buitenspeelruimte met natuurlijke materialen en de Bisonbaai in de buurt.

De bso heeft twee groepen. Eén voor de kinderen tot zeven jaar en één voor de kinderen vanaf zeven jaar. De jongere kinderen spelen in dezelfde ruimte als de peutergroep. Hier hebben we een ruime poppenhoek voor fantasiespel, een grote tafel om aan te tekenen en knutselen en een hal waar naar hartenlust gebouwd kan worden. De groepsruimte voor de oudere kinderen bevindt zich op de eerste verdieping, boven het kinderdagverblijf. Deze is in huiselijke sfeer ingericht, met verschillende hoeken.

Kinderen van basisschool Op Weg komen bij ons
Verona

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Verona Kuijpers en ik werk sinds september 2016 bij KION.

Het leukste wat er is zijn kinderen die een goede dag hebben gehad en collega’s die met een glimlach ’s avonds de deur achter zich dicht trekken. De uitdaging zit in het faciliteren en ondersteunen van de medewerkers die iedere dag met veel zorg en kunde hun werk doen. Ervoor zorgen dat we aan wet- en regelgeving voldoen zonder een plezierige werkomgeving te verliezen.

Mijn locaties liggen in twee dorpen waardoor we kleinschalig en op maat kinderopvang kunnen bieden. Iedere locatie heeft zijn eigen karakter en werkwijze maar vormen door de kleine kernen één groot geheel. We zetten onze creativiteit en zelfstandigheid in om met betrokken medewerkers voor kinderen, ouders én de dorpen meerwaarde te creëren.

Adres

bso Op Weg
Prinses Beatrixstraat 55B
6576 AW Ooij
LRKP-nummer 885493680

Clustermanager

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag:

Voor school 7.30 tot 8.45 uur

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 7.30 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De medewerkers van de bso zijn erg begaan met de kinderen en doen erg hun best om de kinderen een fijne tijd te geven en leuke activiteiten te bedenken.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.