• Eigen buitenspeelruimte
  • Mooie nieuwe groepsruimtes

Schrijf je in

De bso heeft samen met de peutergroep een mooie groepsruimtes in een apart gebouw naast basisschool Op Weg

In de omgeving zijn er veel mogelijkheden om buiten te spelen. We hebben een eigen buitenspeelruimte en we maken gebruik van het aangrenzende schoolplein. Daarnaast zijn er diverse speeltuinen, zoals de Speulplek, een buitenspeelruimte met natuurlijke materialen en de Bisonbaai in de buurt.

De bso heeft twee groepen. Eén voor de kinderen tot ongeveer 7 jaar en één voor de oudste kinderen. De groepsruimtes bevinden zich naast elkaar. De jongere kinderen spelen in dezelfde ruimte als de peutergroep. Hier hebben we een ruime huishoek voor fantasiespel, een grote tafel om aan te tekenen en knutselen en een hal waar naar hartenlust gebouwd kan worden. De groepsruimte voor de oudere kinderen is in huiselijke sfeer ingericht, met verschillende uitdagende hoeken.

De kinderen van basisschool Op Weg komen bij ons.
Jacqueline

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jacqueline Mientjes en ik werk sinds februari 2022 bij KION.

Ik werk al jarenlang, in verschillende functies, in de kinderopvang en weet daardoor als geen ander dat ieder kind uniek is. Samen met mijn team draag ik zorg voor fijne en veilige opvang, waarmee we bijdragen aan de ontplooiing van elk kind.  

Voor mij is het heel belangrijk om een open en warme sfeer te creëren waarin kinderen en medewerkers zich op hun gemak voelen. Door het aanbieden van een uitdagende omgeving en gevarieerde activiteiten kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen en hun talenten ontdekken.

Iedere dag ligt er voor mij de belangrijke taak om de randvoorwaarden te realiseren die nodig zijn om zowel medewerkers als kinderen deze omgeving te bieden.

Mijn locaties liggen in de kernen Beek en Ooij waardoor kleinschaligheid, vertrouwen en ‘elkaar kennen’ een belangrijke rode draad zijn.

Adres

bso Op Weg
Prinses Beatrixstraat 53B
6576 AW Ooij
LRK-nummer 268239368

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:
     7.30 - 8.45 uur
di:       7.30 - 8.45 uur
woe:   gesloten*
do:      7.30 - 8.45 uur
vrij:     gesloten*

Na school
ma:
     15.15 - 18.00 uur
di:       15.15 - 18.00 uur
woe:    12.30 - 18.00 uur
do:      15.15 - 18.00 uur
vr:       12.00 - 18.00 uur

Schoolvakanties
7.30 tot 18.00 uur
Vanaf 28-8-2023. Op woensdag en vrijdag bij weinig kinderen bij bso Villa Hoog en Laag in Beek.

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De medewerkers van de bso zijn erg begaan met de kinderen en doen erg hun best om de kinderen een fijne tijd te geven en leuke activiteiten te bedenken.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer