• Kleinschalige en gezellige bso in Malvert
  • Opvang in Montessorischool Dukenburg
  • Aparte chillplek voor 8+ kinderen

Schrijf je in

Welkom bij bso SamSam

Zit jouw kind op Montessorischool Dukenburg in Nijmegen en zoek je buitenschoolse opvang? Bij bso SamSam zijn kinderen van 4-13 jaar van harte welkom om na schooltijd gezellig te komen spelen. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw kind na de schooldag een leuke en gezellige tijd heeft. Want dat wil toch ieder kind?

Over bso SamSam

Bij onze gemoedelijke bso doen we er alles aan om jouw kind een leuke tijd te bezorgen. Na schooltijd eten en drinken we eerst gezellig wat. En dan is het tijd om te spelen. Dat doen we binnen of buiten op het schoolplein. En is het wat minder mooi weer? Dan maken we gebruik van de speelzaal. Samen met ons betrokken en creatieve team pedagogisch medewerkers beslist jouw kind aan welke activiteit hij of zij mee wil doen. Heeft je kind zin om te koken of te knutselen? Of doet hij of zij liever mee aan een buitenspel? Jouw kind kiest gewoon lekker zelf. En is je zoon of dochter 8+? Dan is onze chillplek op de vide natuurlijk ‘the place to be’. En komt je kind in de schoolvakantie spelen? Dan gaan we met z’n allen naar bso De Prins.

Hoe ziet de bso eruit?

De bso-ruimte is gezellig ingericht met voldoende speel- en spelmaterialen. Ook is er een een vide met heerlijke kussens. Een fijne chillplek voor de wat oudere kinderen.

De groepsindeling

Iedere dag spelen er maximaal 22 kinderen bij ons in de leeftijd van 4-13 jaar. De kinderen zitten in één groep. Alle leeftijden dus gezellig bij elkaar.

 

Leonie

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Leonie Walvoort-Kreeftenberg en ik werk sinds november 2022 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om elke dag een optimale samenwerking te creëren tussen kinderen, medewerkers, ouders en samenwerkingspartners.

Dit alles met het doel om kinderen de ruimte te geven om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen zodat ze ontdekken wat hun talenten zijn.

Kinderen zich veilig laten voelen en aansluiten bij hun ontwikkelingsbehoeftes, samen met de basisschool, dat is een mooie opdracht.

Adres

bso SamSam
Malvert 73-73
6538 DJ Nijmegen
LRK-nummer 205687507

Openingstijden

Na school
ma:     14.00 - 18.00 uur
di:       14.00 - 18.00 uur
woe:   gesloten
do:      14.00 - 18.00 uur
vr:       gesloten

Schoolvakanties
08.00 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Fijn dat de locatie in de school van onze kinderen zit: dat is vertrouwd voor de kinderen en logistiek makkelijk voor ons. De locatie is erg leuk ingericht en stimulerend voor de kinderen.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer