• Eén verticale groep
  • Onder één dak met bs De Lindenhoeve
  • Veel ruimte om buiten te spelen
  • Voorschoolse opvang mogelijk

Schrijf je in

Buitenschoolse opvang Twinkel is gevestigd in basisschool De Lindenhoeve. Kinderen kunnen direct uit school naar de groepsruimte van de bso. Ze kunnen lekker spelen en leuke activiteiten doen. De groepsruimte zit in de zijvleugel van school. Kinderen van De Bloemberg zijn ook van harte welkom! De kinderen van deze school halen wij op.

De bso heeft een groepsruimte, een activiteitenruimte en we gebruiken de gymzaal en een ruim buitenterrein van school. Voor de grotere kinderen is er een spelcomputer waarmee ze beweegspelletjes kunnen doen.

Samen met een pedagogisch medewerker gaan de kinderen regelmatig naar het Cruyff-court, het park of de speeltuin in de buurt. We werken ook samen met het Activiteitenplein van Tandem in deze wijk.

Op woensdagmiddag en in de schoolvakanties komen kinderen van bso Kompas bij ons.

Yvonne

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Yvonne van der Rest en ik werk al vanaf de start bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om ervoor te zorgen dat pedagogisch medewerkers kinderen een leuke dag kunnen laten beleven en ouders hun kinderen vol vertrouwen bij ons achter laten. Samenwerken met scholen en andere betrokkenen staat hoog in mijn vaandel omdat een doorgaande lijn voor kinderen het beste is.

Lindenholt is een uitdagende wijk waar veel verschillende kinderen wonen en omdat wij alle soorten kinderopvang (kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang) bieden kunnen we met zorg en aandacht veel kinderen van (werkende) ouders goede opvang bieden. Onze teams werken met een groot hart voor kinderen en dat merk je!

Adres

bso Twinkel
Zellersacker 11-04
6546 HC Nijmegen
LRKP-nummer 289610345

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.30/8.45 uur

Voor De Lindenhoeve na school tot 17.00/18.00 uur
Voor De Bloemberg na school tot 18.00 uur

Vakanties 7.30/8.00 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Leuk activiteitenaanbod voor de kinderen.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.