• Onder één dak met de school
  • Afwisselend activiteitenprogramma
  • Kleinschalige opzet
  • Veel naar buiten

Schrijf je in

Onze bso is voor kinderen een vertrouwde keus. Villa Bambi is kleinschalig opgezet en biedt voorschoolse en naschoolse opvang in hetzelfde gebouw als basisschool De Adalbert. Kinderen krijgen van ons de ruimte om hun eigen keuzes te maken en talenten te ontwikkelen.

In school- én vakantieweken bieden we een afwisselend activiteitenprogramma waarbij kinderen van alle leeftijden leren om samen te werken en te spelen. We gaan graag naar buiten en trekken er vaak op uit naar het bos om de hoek.

In schoolweken zijn we op vrijdag bij bso Dribbel in Molenhoek. Hiervoor regelen wij het vervoer voor jouw kind(eren). 

Quotes van ouders:

"Hele lieve en zorgzame pedagogisch medewerkers waardoor wij ons meisje met een gerust hart achter laten. Ook toen zij nog heel klein was, hebben wij nooit getwijfeld aan de deskundigheid. Zoveel liefde voor de kids, dat maakt alles makkelijker."

"Onze dochter van 1,5 jaar rent met een brede glimlach door de gang richting het lokaal en knuffelt Tanja bij binnenkomst; dat zegt genoeg!" 

"De ruimte is lekker ruim, overzichtelijk, geordend maar toch gezellig en lekker licht."

"Het tuintje aan de voorkant van de school is een fijne, knusse speelplek met als topper de inglo(wilgen)hut!" 

"Leuk dat broer (bso) en zusje (kdv) elkaar kunnen zien omdat de lokalen tegen elkaar aan liggen, wat ff buurten makkelijk maakt." 

"Voor ons als ouders is er altijd tijd voor een praatje, ongedwongen, open en oprecht."

 

Kinderen van basisschool Adalbert komen bij ons
Debby

Mijn naam is Debby Eigenhuijsen en ik werk sinds 1999 bij KION.

In de verschillende functies die ik in die jaren heb vervuld, staat steeds weer het belangrijkste centraal: het kind. In alles wat ik doe, wil ik bijdragen aan een leuke dag voor de kinderen en vind ik het belangrijk dat ouders vol vertrouwen hun kinderen bij ons achterlaten.

De pedagogisch medewerkers zijn de ambassadeurs van onze locatie en zij zijn degene die dagelijks bijdragen aan de opvoeding van de kinderen. Het is mijn verantwoordelijkheid om de medewerkers hierin te ondersteunen en hen te bieden wat zij nodig hebben om op een prettige werkdag terug te kunnen kijken.

Ook de samenwerking met school, gemeenten en overige samenwerkingspartners speelt hierin een belangrijke rol. Op deze manier doen we het samen en staat jouw kind bij ons centraal!

Adres

bso Villa Bambi
Koningin Julianastraat 5A
6585 XP Mook
LRK-nummer 173484852

Openingstijden

Voor school
ma:     07.30 - 08.30 uur
di:       07.30 - 08.30 uur
woe:   07.00 - 08.30 uur
do:      07.30 - 08.30 uur


Na school 
ma:      14.00 - 17.00/18.00 uur
di:        14.00 - 17.00/18.00 uur
woe:    14.00 - 17.00/18.00 uur
do:       14.00 - 17.00/18.00 uur

Schoolvakanties
07.30/8.00 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Leuke sportieve activiteiten en creatieve ideeen. Fijn dat er weinig wisseling is in medewerkers die een vriendelijke en klantvriendelijke houding hebben.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.