• Onder één dak met basisschool De Biezenkamp
  • In schoolweken op alle middagen open
  • Voorschoolse opvang mogelijk
  • Veel buitenspeelruimte

Schrijf je in

Bso Villa Hoog en Laag is gevestigd in Beek en heeft voor het merendeel verticale groepen voor kinderen van 4 tot 13 jaar en de groepsruimtes zijn in basisschool De Biezenkamp en in het Kulturhus. Op dinsdag en donderdag hebben we een aparte 7+ groep.

De groepen in de basisschool maken, naast de eigen ruimtes, ook gebruik van het handvaardigheidslokaal en het schoolplein.
In het Kulturhus hebben we drie verschillende groepsruimtes en een eigen tuin. Daarnaast zijn we vaak te vinden in de naastgelegen 'struintuin'.

Bij Villa Hoog en Laag zijn kinderen van alle basisscholen in Beek welkom.

Jacqueline

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jacqueline Mientjes en ik werk sinds februari 2022 bij KION.

Ik werk al jarenlang, in verschillende functies, in de kinderopvang en weet daardoor als geen ander dat ieder kind uniek is. Samen met mijn team draag ik zorg voor fijne en veilige opvang, waarmee we bijdragen aan de ontplooiing van elk kind.  

Voor mij is het heel belangrijk om een open en warme sfeer te creëren waarin kinderen en medewerkers zich op hun gemak voelen. Door het aanbieden van een uitdagende omgeving en gevarieerde activiteiten kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen en hun talenten ontdekken.

Iedere dag ligt er voor mij de belangrijke taak om de randvoorwaarden te realiseren die nodig zijn om zowel medewerkers als kinderen deze omgeving te bieden.

Mijn locaties liggen in de kernen Beek en Ooij waardoor kleinschaligheid, vertrouwen en ‘elkaar kennen’ een belangrijke rode draad zijn.

Adres

bso Villa Hoog en Laag
Reigerstraat 5
6573 BG Beek
LRK-nummer 173188576

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:     7.30 - 8.30 uur
di:       7.30 - 8.30 uur
woe:   7.30 - 8.30 uur
do:      7.30 - 8.30 uur

Na school
ma:     14.00 - 18.00 uur
di:       14.00 - 18.00 uur
woe:   14.00 - 18.00 uur
do:      14.00 - 18.00 uur
vr:       14.00 - 18.00 uur

Schoolvakanties
7.30 - 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Prettige rustige sfeer, overzichtelijke ruimte, betrokken medewerkers met oog voor welzijn van het kind die zich daardoor veilig voelt en het leuk vindt. Ik heb alle vertrouwen en ben zeer tevreden.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer