• Maximaal 75 kinderen
  • In schoolweken op alle middagen open
  • Voorschoolse opvang mogelijk
  • Veel buitenspeelruimte

Schrijf je in

Bso Villa Hoog en Laag is gevestigd in Beek en heeft twee groepen in basisschool De Biezenkamp en twee groepen in het Kulturhus. Alle kinderen van bso Villa Hoog en Laag gaan naar dezelfde basisschool.

De groepen in de basisschool maken, naast de eigen ruimtes, ook gebruik van het handvaardigheidslokaal en het schoolplein.
In het Kulturhus hebben we drie verschillende groepsruimtes en een eigen tuin. Daarnaast zijn we vaak te vinden in de naastgelegen 'struintuin'.

Bij bso Villa Hoog en Laag komen maximaal 75 kinderen tegelijkertijd. We bieden opvang voor kinderen van vier tot dertien jaar in verticale groepen.

Wist je dat we ook op woensdag voor én na school open zijn?

Kinderen van basisschool De Biezenkamp komen bij ons
Verona

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Verona Kuijpers en ik werk sinds september 2016 bij KION.

Het leukste wat er is zijn kinderen die een goede dag hebben gehad en collega’s die met een glimlach ’s avonds de deur achter zich dicht trekken. De uitdaging zit in het faciliteren en ondersteunen van de medewerkers die iedere dag met veel zorg en kunde hun werk doen. Ervoor zorgen dat we aan wet- en regelgeving voldoen zonder een plezierige werkomgeving te verliezen.

Mijn locaties liggen in twee dorpen waardoor we kleinschalig en op maat kinderopvang kunnen bieden. Iedere locatie heeft zijn eigen karakter en werkwijze maar vormen door de kleine kernen één groot geheel. We zetten onze creativiteit en zelfstandigheid in om met betrokken medewerkers voor kinderen, ouders én de dorpen meerwaarde te creëren.

Adres

bso Villa Hoog en Laag
Reigerstraat 5
6573 BG Beek
LRKP-nummer 173188576

Clustermanager

Openingstijden

Voor school 7.30 tot 8.30 uur

Na school tot 18.00 uur

Vakanties 7.30 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Prettige rustige sfeer, overzichtelijke ruimte, betrokken medewerkers met oog voor welzijn van het kind die zich daardoor veilig voelt en het leuk vindt. Ik heb alle vertrouwen en ben zeer tevreden.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.