• Samen onder een dak met basisschool Aquamarijn en Bindkracht10
  • Kleinschalig en vertrouwd

Schrijf je in

Kindcentrum Aquamarijn bestaat uit kinderdagverblijf, peutergroep, buitenschoolse opvang, basisschool Aquamarijn en Bindkracht10. We bieden hierdoor een compleet aanbod van opvang- en ontwikkelingsmogelijkheden voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.

Aquamarijn is een kleinschalig kinderdagverblijf voor kinderen van nul tot vier jaar in een prachtig gebouw. De groepsruimtes hebben openslaande deuren naar een eigen tuin. De omheinde tuin heeft natuurlijke materialen en diverse uitdagende speelhoeken die zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo kunnen kinderen op een veilige manier de wereld ontdekken.

Daarnaast krijgen kinderen alle ruimte om vrijuit te bewegen.We zijn regelmatig in de gymzaal van Aquamarijn te vinden. Bewegen is niet alleen gezond, maar ook belangrijk voor onder andere de ontwikkeling van de hersenen, hun motorische vaardigheden en het vertrouwen van kinderen in hun eigen kunnen.  

De overgang naar de basisschool kan spannend zijn.

Bij Aquamarijn zitten we samen in een gebouw en werken we nauw samen met school zodat de overgang een stuk kleiner is. De omgeving is vertrouwd, er zijn bekende gezichten en de medewerkers weten goed waar je kind staat in zijn of haar ontwikkeling. 

Cindy

Mijn naam is Cindy Duffels en ik werk sinds maart 2021 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om, als spin-in-het-web, de verbindende factor te zijn tussen medewerkers, ouders, kinderen en samenwerkingspartners. Ik vind het heerlijk om samen met onze partners een mooi aanbod voor kinderopvang en ontwikkeling neer te zetten. Hiermee krijgen kinderen de ruimte om hun eigen talenten en capaciteiten te ontwikkelen, in hun eigen tempo. De kinderen zullen dan samen met onze medewerkers in een mooie diversiteit verder groeien en bloeien.

Mijn motto is: We praten niet over problemen, maar over uitdagingen. Samen zijn we sterker!

Adres

kdv Aquamarijn
Biezendwarsstraat 33
6541 ZE Nijmegen
LRK-nummer 125304092

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 uur mogelijk 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Ik ben erg blij met de betrokkenheid van de medewerkers en het zicht dat zij hebben op de kwaliteiten en leerpunten van mijn kind.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer