• We werken met de VVE methode Uk & Puk
  • Twee groepen met elk maximaal 12 kinderen
  • Samen onder een dak met basisschool Aquamarijn en Bindkracht 10

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Aquamarijn vormt samen met de peutergroep, buitenschoolse opvang, basisschool Aquamarijn en Bindkracht 10 kindcentrum Aquamarijn. We bieden hierdoor een compleet aanbod van opvang- en ontwikkelingsmogelijkheden voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar.

Aquamarijn is een kleinschalig kinderdagverblijf voor kinderen van nul tot vier jaar in een prachtig, nieuw gebouw. De ruimte heeft openslaande deuren naar een eigen tuin. De omheinde tuin heeft natuurlijke materialen en diverse uitdagende speelhoeken die zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo kunnen kinderen op een veilige manier de wereld ontdekken.

Daarnaast krijgen kinderen alle ruimte om vrijuit te bewegen.We zijn regelmatig in de gymzaal van Aquamarijn te vinden. Bewegen is niet alleen gezond, maar ook belangrijk voor onder andere de ontwikkeling van de hersenen, hun motorische vaardigheden en het vertrouwen van kinderen in hun eigen kunnen.  

De overgang naar de basisschool kan spannend zijn. Bij Aquamarijn zitten we samen in een gebouw en we werken samen met school zodat de overgang een stuk kleiner is. De omgeving is vertrouwd, er zijn bekende gezichten en de medewerkers weten goed waar je kind staat in zijn of haar ontwikkeling. Omdat de ontwikkeling op heel veel vlakken razendsnel gaat op jonge leeftijd, kan het zijn dat je kind op een bepaald gebied even wat achterloopt. In dat geval kunnen we hem of haar ondersteunen met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). 

Chantal

Maak kennis met de interim clustermanager

Mijn naam is Chantal Ariëns, interim clustermanager van locaties Joki, IKC Aquamarijn, Michiel en De Wigwam.

'Believe, Achieve, Become' is mijn lijfspreuk. Mijn streven is om kinderen tot bloei te laten komen om zo de beste versie van zichzelf te kunnen zijn. In mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang in binnen- en buitenland ben ik onder andere verantwoordelijk geweest voor de groei van zes locaties. Na mijn eerdere interim opdrachten voor KION bij de locaties Kloek en Aquamarijn stuur ik nu een heel cluster aan, een geweldige uitdaging met oneindig veel mogelijkheden en fantastische teams!

De samenwerking met onze kernpartners, de diversiteit van de mensen op de locaties en het feit dat geen enkele dag hetzelfde is, maakt deze opdracht extra leuk en uitdagend, maar het zien groeien en ontwikkelen van de kinderen én het team blijft voor mij het allermooiste!

Adres

kdv Aquamarijn
Biezendwarsstraat 33
6541 ZE Nijmegen
LRK-nummer 125304092

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 uur mogelijk 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Ik ben erg blij met de betrokkenheid van de medewerkers en het zicht dat zij hebben op de kwaliteiten en leerpunten van mijn kind.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.