• Per 1 januari 2020 hoort deze locatie bij KION
  • Kleinschalig kinderdagverblijf
  • Gelegen in Kindcentrum Beneden-Leeuwen

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Beneden-Leeuwen is een kleinschalig kinderdagverblijf, gelegen in een vleugel van het prachtige nieuwe Kindcentrum Beneden-Leeuwen.

Wij bieden kinderen van 0 tot 4 jaar een veilige omgeving waarin ze zich kunnen ontwikkelen, spelen, ontdekken en leren. De eerste stap van de ontwikkeling van je kind is erg belangrijk en daarom zijn we trots om jouw kind hierin deskundig te mogen begeleiden.

Het kinderdagverblijf heeft op maandag, woensdag en vrijdag één verticale groep. 

We zorgen voor een gezellige sfeer in een kleurrijke omgeving waar alle kinderen zich kunnen ontplooien tot unieke personen. De oudere kinderen bieden we gevarieerde activiteiten die uitdagend, leuk en educatief zijn. Dit doen we aan de hand van de thema’s van Uk & Puk, die ook bij de peutergroep als een rode draad door de dagindeling lopen.

Marijn

Mijn naam is Marijn Brocken en ik werk sinds juli 2020 bij KION.

In de prachtige regio West Maas en Waal werk ik samen met het team aan kwalitatief goede en uitdagende kinderopvang. Opvang waarbij kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling door enthousiaste en betrokken medewerkers staat hoog bij mij in het vaandel. Naast aansturing van het team richt ik mij onder andere op samenwerking met scholen en samen zorgen wij voor een doorgaande lijn in de ontwikkeling van de kinderen.

De locaties in mijn regio zijn kleinschalig waardoor iedereen elkaar kent en kinderen zich snel op hun gemak voelen. Er is veel gelegenheid om buiten te spelen en te ontdekken. Elke dag is anders en dat geeft plezier aan jong en oud!

Adres

kdv Beneden-Leeuwen
Leliestraat 26a
6658 XN Beneden-Leeuwen
LRK-nummer 321683201

Clustermanager

Openingstijden

ma:     07.00 - 18.30 uur
di:       07.00 - 18.30 uur
woe:   07.30 - 18.30 uur
do:      07.00 - 18.30 uur
vr:       07.00 - 18.30 uur

Altijd opvang. Altijd in de buurt.