kdv Bink plus

  • Kleinschalig en continuïteit
  • Pedagogische visie van Emmi Pikler
  • Ontwikkelingsgericht spelen en buiten slapen
  • Biologische voeding
  • Afwijkend uurtarief

Op 1 september is ons kleinschalige kinderdagverblijf gestart met twee groepen die ieder ruimte bieden aan maximaal twaalf kinderen. 

Kinderdagverblijf Bink+ richt zich specifiek op kleinschalige en huiselijke kinderopvang, met veel aandacht voor de natuurlijke ontwikkeling van kinderen, continuïteit en kwaliteit. Onze inspiratie hiervoor halen we onder andere uit de visie van pedagoog Emmi Pikler en het belang van de natuur en ervaringsgericht spelen voor een gezonde ontwikkeling van jonge kinderen.

Met een vast en betrokken team van medewerkers maken wij onze visie op de ontwikkeling van kinderen waar. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Wij willen dat naast de kinderen, ook onze ouders zich welkom en gehoord voelen. ’s Morgens zorgen we dat de koffie klaar staat zodat kinderen en ouders de overgang van thuis naar kinderdagverblijf en werk in een passend tempo kunnen maken. Dit betekent in de praktijk dat bij kinderdagverblijf Bink+ kinderen opgroeien op een plek met vertrouwde vriendjes en vriendinnetjes én volwassenen. Met veel aandacht voor een gezonde leefstijl, veel beweging, buiten zijn en buiten slapen. Een plek met een specifieke inrichting en veel gebruik van natuurlijke (speel‐)materialen. De ontwikkeling van kinderen in hun eigen tempo staat centraal. Een plek waar ouders bewust voor kiezen. 

Voor meer informatie zie het pedagogisch werkplan in de linkerkolom of neem contact op met Babs Kelders, clustermanager, 06 10 26 91 69.

Tarief voor Bink+ is afwijkend:
52 weken overeenkomst heeft een uurprijs van € 7,15
48 weken overeenkomst heeft een uurprijs van € 7,45