kdv De Berenboot

  • Open 7.00 tot 19.00 uur
  • Drie buitenspeelruimtes
  • Babygroep, peutergroep, drie groepen 0-4 jaar
  • Peuteryoga, peutergym en 'Baby&Fit'

Kinderdagverblijf De Berenboot ligt in een zijstraat van de Muntweg. Je kunt veilig parkeren voor de deur. We denken graag mee met onze ouders en bieden veel extra mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en hebben een professioneel en betrokken team. Iedere werkdag zijn we geopend van 8.00 tot 18.00 uur. Verlenging is mogelijk vanaf 7.00 tot 19.00 uur, per half uur extra af te nemen.

Onze groepsruimtes zijn ruim en gezellig en zijn zo ingericht dat kinderen op een natuurlijke manier tot spel uitgedaagd worden. Ieder kind is uniek en heeft eigen behoeften. Daarom hebben we gekozen voor zowel horizontale als verticale groepen. We hebben één babygroep, één peutergroep en drie verticale groepen.

Buiten zijn vinden we erg belangrijk. De kleintjes kunnen in onze buitenbedjes slapen en grotere kinderen kunnen spelen in een van onze buitenruimtes. De babygroep en de peutergroep hebben elk een eigen buitenspeelruimte. Midden in het dagverblijf ligt onze grote sfeervolle binnentuin. Hier kunnen de kinderen glijden van de glijbaan, heuvel op en af fietsen, spelen in de zandbak, door de wilgentunnel over sluipen. We maken regelmatig uitstapjes met de grote bolderwagen naar het Goffertpark, de kinderboerderij of de natuurspeeltuin.

Bewegen vinden we erg belangrijk. Vandaar dat we peutergym, peuteryoga en baby en fit aanbieden voor de kinderen en ouders op onze locatie.