• Springlab: beweegvloer voor 2+
  • Drie buitenspeelruimtes
  • Babygroep, peutergroep, drie groepen 0-4 jaar
  • Buiten slapen: veilig en gezond in een buitenbedje

Schrijf je in

Kinderdagverblijf De Berenboot zit in een zijstraat van de Muntweg. Je kunt veilig parkeren voor de deur. We denken graag met je mee en bieden veel extra mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en hebben een professioneel en betrokken team.

Onze groepsruimtes zijn ruim en gezellig en zijn zo ingericht dat jouw kind op een natuurlijke manier tot spel uitgedaagd wordt. Ieder kind is uniek en heeft eigen behoeften. Daarom hebben we gekozen voor zowel horizontale als verticale groepen. We hebben één babygroep, één peutergroep en drie verticale groepen.

We zijn veel buiten. De kleintjes kunnen in onze buitenbedjes slapen en grotere kinderen spelen in een van onze buitenruimtes. De babygroep en de peutergroep hebben elk een eigen buitenspeelruimte. Midden in het dagverblijf ligt onze grote sfeervolle binnentuin. Hier kunnen de kinderen heuvel op en af fietsen, spelen in de zandbak en door de wilgentunnel sluipen. We maken regelmatig uitstapjes met de grote bolderwagen naar het Goffertpark, de kinderboerderij of de natuurspeeltuin.

Bewegen is gezond 

Kinderen bewegen van nature graag en dit stimuleren we bewust. De kinderen doen beweegactiviteiten in de hal van het kinderdagverblijf en maken onder andere gebruik van de beweegvloer van Springlab. Deze vloer is speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters in samenwerking met wetenschappers, pedagogisch experts en kinderen zelf. De beweegvloer combineert bewegen, spelen, ontdekken, sociale interactie en leren in een compleet nieuwe leerervaring voor jonge kinderen. Alle kinderen vinden het geweldig en gaan iedere dag weer vol enthousiasme aan de slag op de beweegvloer!

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt  meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Marieke

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marieke Wennekes en ik werk sinds 2001 bij KION in verschillende functies en nu als clustermanager.

Mijn grootste uitdaging is om samen met het team iedere dag een fijne dag te maken voor de kinderen; zodat ze zichzelf kunnen zijn en spelenderwijs hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen in hun eigen tempo. Ieder kind is uniek en samen zijn ze het stralende middelpunt van onze toekomst.

De medewerkers bij mijn locaties vormen hechte teams waar ouders en kinderen zich thuis voelen. Ik nodig je van harte uit om een kijkje te komen nemen.

Adres

kdv De Berenboot
Ploegstraat 1
6532 TV Nijmegen
LRK-nummer 217215658

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.00 en tot 18.30 uur mogelijk. 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Gezellige sfeer met veel aandacht; mooie binnen- en leuke buitenruimte met veel buitenspelen.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer